Gå til innhold

Sukkerbrød bunn for diabetikere


Anbefalte innlegg

Gjest Veronika
Skrevet

Hjelp!

Er det noen der ute som har en god oppskrift å dele med meg?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Etter det jeg vet fra de jeg kjenner som har diabetes kan du bruke en vanlig sukkerbrødoppskrift og slikt søtningsmiddel (pulver) som fås i butikkene. Det du må gjøre annerledes er å skille eggene og piske eggeplommene med søtningsmiddelet og stivpiske eggehvitene for seg.

Gjest gjesta
Skrevet

Pappa har diabetes, og han kan godt spise et lite stykke med vanlig bløtekake en gang i blant. Han har lagt om hele kostholdt etter at han ble syk, og fint hvetemel er like mye "fy" som selve sukkeret, siden det blir gjort om til sukker når han har spist (eller noe sånt)... Så det er ikke bare sukker man skal holde seg unna når man har diabetes.

Skrevet

Det er ikke lett å lage sukkerbrød bunn uten sukker.. Jeg har prøvd det selv noen ganger, men har funnet ut at det ofte er lettere å heller halvere sukker mengden enn å prøve å lage med søtstoff.

Men hvis du vil lage helt uten sukker får du følge Arkanas råd om å skille eggene.

Hvis du skal fylle kaken med krem er det lurt å blande kremfløten med søtstoff i stedet for sukker, for det smaker faktisk ikke så værst ;)

Lykke til da.

Sett gjerne ut oppskriften du brukte hvis du lykkes med dette, så kan jeg også prøve ut neste gang jeg skal bake..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...