Thomasine Skrevet 27. mars 2006 #1 Skrevet 27. mars 2006 Vi skal holde 2 påskemiddager i påsken. Begge dagene kommer det flere barn - vi blir like mange barn som voksne. Vi har et rådyrlår jeg tenkte å ta den ene dagen og noe søtt og lett til dessert, men den andre dagen? :klø: Hva skal dere spise i påsken? Middag? Dessert? Kake? Vil ha mange tips!! *påskesmiley*
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 27. mars 2006 #3 Skrevet 27. mars 2006 Fårikål! Er ikke påsken fårikålsesong? ← Nei, det er på høsten det. Lammesteik skal det være i påsken
Gjest Gjest1 Skrevet 27. mars 2006 #4 Skrevet 27. mars 2006 Pøh, har sett fårikål i butikken jeg, nå nylig. Og da er det fårikålsesong for meg.
Thomasine Skrevet 27. mars 2006 Forfatter #5 Skrevet 27. mars 2006 Blir ikke fårikål i stua mi til pasken... Ja lammestek...:klø: Tips til tilberedning, tilbehør og dessertforslag?
Arkana Skrevet 27. mars 2006 #6 Skrevet 27. mars 2006 Jeg synes fløtegratinerte poteter er veldig godt, men du kan jo ha nær sagt hva som helst annet, f.eks. stekte potetbåter eller saltbakte poteter. En god saus laget av sjyen fra pannen og grønnsaker til, f.eks. stekt småløk, sukkererter og gulrøtter. Dessertforslag: Iskrem med lune bær (barna kan evt få sjokoladesaus istedet for bær), crème brûlée, påskefromasj (sitron), ostekake ++
Mysti Skrevet 28. mars 2006 #7 Skrevet 28. mars 2006 Påskeribba er jo på full fart til å bli populær nå. Jeg skal ha ribbe påskeaften. *Gleder seg!!!*
NullHull Skrevet 29. mars 2006 #8 Skrevet 29. mars 2006 Påskeribba er jo på full fart til å bli populær nå. Jeg skal ha ribbe påskeaften. *Gleder seg!!!* ← Sier du det? Javel? *setter seg ned og venter på at påske-lutefisken skal gjøre sin ankomst* :icon_razz:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå