AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 10:17 #1 Skrevet lørdag kl. 10:17 Jepp, overskriften sier det meste. Kan gjerne være kjeks eller knekkebrød eller noe man kan lage selv, hvis det ikke er for krevende med tanke på tidsbruk og ingredienser. Og selvsagt ferdigkjøpte produkter av god kvalitet. Anonymkode: beaf8...b1a
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 12:22 #2 Skrevet lørdag kl. 12:22 Nå tåler jeg gluten, men denne er god til diverse oster https://meny.no/varer/bakeri/knekkebrod/knekkebrod-7071848106448/?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=10088465714&gbraid=0AAAAAD6I6l70k_y1idwpqVVVtJ33ei4-t&gclid=EAIaIQobChMI7r7Lh93VjwMVDqf9BR15jwsLEAQYBCABEgIHB_D_BwE Anonymkode: 1d79b...96c 3
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 12:32 #3 Skrevet lørdag kl. 12:32 Jeg bruker å dele et knekkebrød jeg liker i mindre biter. Har prøvd uttallige varianter av kjeks, fra Schär, Finax, Bezgluten osv., men synes ikke noen av de er gode. Vilmas kan gå, men knekkebrød er bedre etter min mening. Powerknäcke er min favoritt, Wasa med sesamfrø er også godt. Har ikke prøvd å bake selv. Anonymkode: 7f569...6ee
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 12:32 #4 Skrevet lørdag kl. 12:32 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jepp, overskriften sier det meste. Kan gjerne være kjeks eller knekkebrød eller noe man kan lage selv, hvis det ikke er for krevende med tanke på tidsbruk og ingredienser. Og selvsagt ferdigkjøpte produkter av god kvalitet. Anonymkode: beaf8...b1a Personlig liker jeg ikke glutenfrie brød, kjeks osv. det smaker ikke spesielt godt uansett hva jeg har prøvd 🫣 Derfor spiser jeg heller spekemat , oliven, fiken marmelade og gjerne noe bær/frukt til osten 😊 Bare et tips. Hvis ikke finner du forskjellige kjeks i allergihylle i butikken. Anonymkode: a1690...370 5 3
Virrevirrevapp Skrevet lørdag kl. 12:36 #5 Skrevet lørdag kl. 12:36 Det beste er faktisk sånne lange tynne gf knekkebrød man kjøper via idrettslag og liknende. Ellers er jo Salti (tilsvarende Ritz-kjeks) helt ok. 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 13:03 #6 Skrevet lørdag kl. 13:03 Stekt ost funker bra som kjeks. Anonymkode: 0302d...073 3
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 13:06 #7 Skrevet lørdag kl. 13:06 Spekemat, oliven o.l savner ingen kjeks. Anonymkode: ee3d4...df6
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 13:25 #8 Skrevet lørdag kl. 13:25 De har noen på dagligvare: https://meny.no/sok/?query=glutenfri+kjeks&expanded=products https://meny.no/varer/bakeri/riskaker/sprode-risbrod-7392050123420 Mer på Mecindo: https://mecindo.no/glutenfrie-kjeks Eller man kan lage diverse glutenfritt selv. Her er cassava-kjeks: https://www.medicalmedium.com/blog/cassava-crackers Eller google "lag glutenfrie kjeks selv" Hvis du googler "beste glutenfrie kjeks" kommer det også opp tråder på Reddit med anbefalinger. Anonymkode: 377d2...cfe 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 13:35 #9 Skrevet lørdag kl. 13:35 Skinke, oliven, melon osv. Man kan erstatte gluten med mye som ikke er i samme kategori, fort å låse seg til at det må være et glutenfritt alternativ av hva man er vant med. Anonymkode: 3082e...f63 2
Zikkzakk Skrevet lørdag kl. 13:42 #11 Skrevet lørdag kl. 13:42 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Skinke, oliven, melon osv. Man kan erstatte gluten med mye som ikke er i samme kategori, fort å låse seg til at det må være et glutenfritt alternativ av hva man er vant med. Anonymkode: 3082e...f63 Evt at noen av oss foretrekker kjeks til osten og ikke bare skinke og melon 3
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 14:28 #12 Skrevet lørdag kl. 14:28 Zikkzakk skrev (45 minutter siden): Evt at noen av oss foretrekker kjeks til osten og ikke bare skinke og melon Absolutt, det var bare et forslag. Anonymkode: 3082e...f63 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 14:36 #13 Skrevet lørdag kl. 14:36 Zikkzakk skrev (55 minutter siden): Kjøper på Meny De så faktisk fristende ut:) Anonymkode: beaf8...b1a
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 14:46 #14 Skrevet lørdag kl. 14:46 Tortillachips (av mais) med salt. Anonymkode: 46533...5a5 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 16:58 #15 Skrevet lørdag kl. 16:58 Schär crackers. Nærmeste man kommer ritz-kjeks, og ikke så tørre som Salti. Eneste glutenfrie salt-kjeksen jeg spiser, og jeg har prøvd mye! Anonymkode: b261c...8bd
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 17:15 #16 Skrevet lørdag kl. 17:15 Bokhvete-kjeks, papadam, socca, roti, injera, tortilla etc. Eller vår urnorske potetkake. Også god. Personlig foretrekker jeg ofte mykt over crispy type karbohydrater til ost. Men det er en smaksak. Har man glutenfri brødmat og foretrekker crispy tilbehør så er det et kurant alternativ bare å riste brødet. Anonymkode: 0f2da...c78 1 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 17:45 #17 Skrevet lørdag kl. 17:45 https://allergikost.no/produkt/odin-flatbrod-2/ Veldig godt flattbrød. Anonymkode: 142ee...cad 1
AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 17:48 #18 Skrevet lørdag kl. 17:48 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): (...) Har man glutenfri brødmat og foretrekker crispy tilbehør så er det et kurant alternativ bare å riste brødet. Anonymkode: 0f2da...c78 Godt forslag! Man får betydelig mer for pengene på den måte. En pakke kjeks (100-200 g) koster omtrent det samme som 500 g brød (glutenfritt). Er jeg som foreslo maischips ovenfor. Jeg er hveteallergiker, og mange år i 'gamet' har lært meg hvilke glutenfri produkter som er verdt/ikke verdt å bruke penger på. Vil si kjeks er i kategorien "dyrt og ikke-essentielt". Anonymkode: 46533...5a5 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå