Ellevill Skrevet 11. september #1 Skrevet 11. september Hei! Jeg skal bake en red velvet cake for første gang i morgen. Lurer på: 1) Jeg har hørt det er vanskelig å få til rødfargen. Har dere noen tips? Jeg har ikke tid til å bestille rødfarge, den må kunne kjøpes i butikk. 2) Kan den bakes og monteres dagen før? Jeg har ikke så lyst til å lage langpanne-varianten, da det er en litt høytidelig anledning. 3) Har du en god oppskrift du kan anbefale?
AnonymBruker Skrevet 11. september #2 Skrevet 11. september Du kan ikke bruke "vanlig" konditorfarge som de selger på typ matbutikken, den er ikke sterk nok. Jeg har kjøpt fargepaste på Kitchn. Jeg har brukt oppskrift fra Detsoteliv, den ble veldig vellykket. Ja, du kan fint lage og montere dagen før. Anonymkode: effdd...f29 1 2
Ruskesara1973 Skrevet 11. september #3 Skrevet 11. september Da må du nok innom typ Kitchn, Jernia o.l. Matbutikkfarge er ikke sterk nok. 1
AnonymBruker Skrevet 11. september #4 Skrevet 11. september Du må bruke denne til å farge: https://www.cacas.no/products/icingfarge-rod-uten-smak-cacas-28-35-g Får den også på Jernia, Kitch'n og Tilbords. Anonymkode: 8a504...1dc
AnonymBruker Skrevet 11. september #5 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Du kan ikke bruke "vanlig" konditorfarge som de selger på typ matbutikken, den er ikke sterk nok. Jeg har kjøpt fargepaste på Kitchn. Anonymkode: effdd...f29 Helt riktig. Så hvis TS ikke har annet enn matbutikker i nærheten, så blir det ingen red velvet i morgen. Heldigvis smaker jo kaken det samme selv om fargen droppes😊 Anonymkode: 2c4a8...1e8 4
AnonymBruker Skrevet 11. september #6 Skrevet 11. september Kan anbefale varianten strawberry red velvet cake om du ikke er helt bestemt på den originale, den er ekstra nydelig. Også enig i at du bør kjøpe en sterkere konditorfarge enn de som du får i vanlig dagligvare, for det blir ikke rødt nok. Du kan fint lage klart, men ville selv ha ventet med "ytterkremen" til selve dagen. Jeg har også laget den som muffins og cake pops, funker knall. Anonymkode: c2b82...b98
Ellevill Skrevet 11. september Forfatter #7 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Kan anbefale varianten strawberry red velvet cake om du ikke er helt bestemt på den originale, den er ekstra nydelig. Også enig i at du bør kjøpe en sterkere konditorfarge enn de som du får i vanlig dagligvare, for det blir ikke rødt nok. Du kan fint lage klart, men ville selv ha ventet med "ytterkremen" til selve dagen. Jeg har også laget den som muffins og cake pops, funker knall. Anonymkode: c2b82...b98 Kanskje lettere å få til muffins? Hva pynter du med? skal sjekke ut den typen du nevner.
Ellevill Skrevet 11. september Forfatter #8 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Helt riktig. Så hvis TS ikke har annet enn matbutikker i nærheten, så blir det ingen red velvet i morgen. Heldigvis smaker jo kaken det samme selv om fargen droppes😊 Anonymkode: 2c4a8...1e8 Joda, jeg bor veldig sentralt, så det er mye butikker her. Men rekker ikke bestille fra nettbutikk. 🤗
Ellevill Skrevet 11. september Forfatter #9 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Du må bruke denne til å farge: https://www.cacas.no/products/icingfarge-rod-uten-smak-cacas-28-35-g Får den også på Jernia, Kitch'n og Tilbords. Anonymkode: 8a504...1dc Tusen takk! 🙏
Ellevill Skrevet 11. september Forfatter #10 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (22 minutter siden): Du kan ikke bruke "vanlig" konditorfarge som de selger på typ matbutikken, den er ikke sterk nok. Jeg har kjøpt fargepaste på Kitchn. Jeg har brukt oppskrift fra Detsoteliv, den ble veldig vellykket. Ja, du kan fint lage og montere dagen før. Anonymkode: effdd...f29 Takk! ☺️
AnonymBruker Skrevet 11. september #11 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (23 minutter siden): Kan anbefale varianten strawberry red velvet cake om du ikke er helt bestemt på den originale, den er ekstra nydelig. Også enig i at du bør kjøpe en sterkere konditorfarge enn de som du får i vanlig dagligvare, for det blir ikke rødt nok. Du kan fint lage klart, men ville selv ha ventet med "ytterkremen" til selve dagen. Jeg har også laget den som muffins og cake pops, funker knall. Anonymkode: c2b82...b98 Mens jeg ville absolutt tatt på kremen med en gang, da kaka blir mye bedre når den får satt seg. Anonymkode: e4896...0e2
AnonymBruker Skrevet 11. september #12 Skrevet 11. september Ellevill skrev (5 minutter siden): Kanskje lettere å få til muffins? Hva pynter du med? skal sjekke ut den typen du nevner. Jeg bakte de til et bryllup, så da var det den tradisjonelle hvite kremen som ble sprøyta på i pent mønster + litt hvitt perlestrøssel jeg hadde kjøpt i en butikk med stort utvalg på sånt, husker ikke akkurat hvor. De ble kjempepopulære i hvert fall, lett for gjestene å forsyne seg. Men finnes jo så mange pene strøssel nå. Kanskje rosepynt f.eks.? Eller om man er skikkelig flink, sprøyte på selve kremen i blomstermønster? Anonymkode: c2b82...b98
AnonymBruker Skrevet 11. september #13 Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Mens jeg ville absolutt tatt på kremen med en gang, da kaka blir mye bedre når den får satt seg. Anonymkode: e4896...0e2 Jeg velger som regel å fylle kaka dagen før, men spare pyntekremen til samme dag - kjøler man kremen over natta blir den lettere å jobbe med når man skal sprøyte pent på, synes jeg. Anonymkode: c2b82...b98
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå