MiniMjau Skrevet 10. september #1 Skrevet 10. september Post din beste alternative pizzabunn, som er sunnere enn den vanlige laget med mel. Alle tips taes i mot med takk 🙂 1
Lillikill Skrevet 10. september #2 Skrevet 10. september Blomkålpizza (bunn) på sprudlende sunn. Søtpotetbunn - Linda Stuhaug
AnonymBruker Skrevet 10. september #3 Skrevet 10. september Bunn av hytteost og egg. Anonymkode: de1ca...343
AnonymBruker Skrevet 10. september #4 Skrevet 10. september AnonymBruker skrev (3 timer siden): Bunn av hytteost og egg. Anonymkode: de1ca...343 Hvilket fyll oppå pizzabunn av cottage cheese og egg? Anonymkode: 624e3...fea
AnonymBruker Skrevet 10. september #5 Skrevet 10. september Holder disse bunnene formen, sånn at man kan plukke opp et pizzastykke og spise for hånd? Eller må man spise med kniv og gaffel? Anonymkode: e87f4...577 3
AnonymBruker Skrevet 10. september #6 Skrevet 10. september Jeg har gått på lavkarbo, keto, og lavkalori, og testet utallige alternative pizzabunner. Konklusjonen er at det smaker høgg, og aldri kan erstatte vanlig pizzabunn, det ligner ikke en gang. Bunn basert på blomkål, søtpotet, sqash, cottage cheece, rømme/cf, ost, egg, cloudbread, fathead, eller diverse ketoerstatningsprodukter, det er rett og slett ikke godt. Mange av bunnene blir veldig søte, f.eks med blomkål, ganske harde og sprø, eller for soggy til å skjære stykker. Noen ganger er kolliderer smaken av bunnen med fyllet, og det blir bare rart. Vanlig pizzabunn med mel er ikke usunt, det er hva du har på av fyll som bestemmer sunnheten. Anonymkode: 4ffcd...f59 4 5
AnonymBruker Skrevet 10. september #7 Skrevet 10. september Mitt tips er egentlig å ikke være så veldig fastlåst på at erstatningsbunnen "må" være fast, med typisk pizzafyll på toppen og skjæres opp med pizzahjul. Jeg har også laget "pizza" med blomkål, men istedenfor å ha som mål at blomkålbunnen må henge sammen, så laget jeg det som en gratinert rett i form ved å finhakke blomkålen i bunn, og ha pizzafyll og ost på. Bunnen henger ikke sammen, så det blir å forsyne seg med en sleiv og spise med kniv og gaffel. Men det smaker jo litt som pizza likevel. Anonymkode: e1d3c...d05
Brunhilde Skrevet 11. september #8 Skrevet 11. september Lag deigen med en blanding av fin hvete og fibra. Jeg gjør med pizza som med kaker, lager heller noe jeg liker godt sjeldnt enn noe jeg bare syns er ok ofte. 3
Lafamiglia Skrevet 11. september #10 Skrevet 11. september Brunhilde skrev (11 timer siden): Lag deigen med en blanding av fin hvete og fibra. Jeg gjør med pizza som med kaker, lager heller noe jeg liker godt sjeldnt enn noe jeg bare syns er ok ofte. Samme her. Hvis jeg for eksempel først skal spise en kanelbolle, velger jeg en fra håndverksbakeri framfor sånne som selges i diverse butikker og kantiner, og som inneholder vann og rapsolje (pluss mengder av konsistensmidler) som erstatning for melk og smør. Kanelboller som er laget på skikkelig vis, smaker enormt mye bedre, og er dessuten mindre usunne enn de fabrikkproduserte. Og om man spiser kanelboller sjelden nok, blir det dessuten billigere å holde seg til skikkelig vare. 1 1
AnonymBruker Skrevet 12. september #11 Skrevet 12. september Kikertmel og vann blir en røre man kan steke panekaker av, og så bruke som pitzza bunner. Det smaker helt greit, men ikke likke godt som gjærbakst selfølgelig. De holder formen gott og kan spises som vanlig pitzza. https://www.lilalife.no/blogg/kikerterpizza Anonymkode: 78684...3e0 1
AnonymBruker Skrevet 12. september #13 Skrevet 12. september Tunique skrev (På 11.9.2025 den 8.32): Bruker Jan Vardøen sin oppskrift🙂 Hva er alternativt med den? Anonymkode: ceb7c...dbc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå