AnonymBruker Skrevet torsdag kl 15:07 #1 Skrevet torsdag kl 15:07 Hun er veldig søt. Virker som en ressurssterk person som kan mye. Men stusser litt når du skal prøve noen av oppskriftene. At ikke alt er så gjennomtenkt. Som å helle i tørre linser på slutten i en spaghetti bolognese med kjøttdeig uten å tipse om evig koketid og det blir presentert som en rask middag. Så ble hun med ett så kommersiell. Da detter jeg litt av, selv om de virker flinke. Anonymkode: 5bc4d...425 4 2
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 15:13 #2 Skrevet torsdag kl 15:13 Jeg har fulgt henne i mange år og laget mange av oppskriftene hennes før hun var sånn veldig kjent, har aldri laget noe som ikke ble godt, det må jeg si selv om det er gamle oppskrifter jeg bruker. Så ja jeg mener hun er god. Anonymkode: a6c52...4c8 4
Brunello Skrevet torsdag kl 15:18 #3 Skrevet torsdag kl 15:18 De fleste som legger ut oppskrifter har ikke laget de selv. De har sett på en del oppskrifter på samme rett og tilpasset sånn at sin egen ikke blir identisk med en annen. Ser jo det når man søker. 4
Queen19 Skrevet torsdag kl 15:18 #4 Skrevet torsdag kl 15:18 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Hun er veldig søt. Virker som en ressurssterk person som kan mye. Men stusser litt når du skal prøve noen av oppskriftene. At ikke alt er så gjennomtenkt. Som å helle i tørre linser på slutten i en spaghetti bolognese med kjøttdeig uten å tipse om evig koketid og det blir presentert som en rask middag. Så ble hun med ett så kommersiell. Da detter jeg litt av, selv om de virker flinke. Anonymkode: 5bc4d...425 Alle linser trenger ikke evig koketid for å bli myke, røde linser er skrelte og trenger ikke å bløtlegges før koking, og har heller ikke lang koketid. 2
Brunhilde Skrevet torsdag kl 16:33 #5 Skrevet torsdag kl 16:33 Jeg har ikke laget noen av middagsrettene hennes, men de oppskriftene på bakverk jeg har prøvd har vært bra, syns jeg.
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 16:52 #6 Skrevet torsdag kl 16:52 Med hermetiserte linser blir jo dette rett Anonymkode: dbd04...cab 2
AprilLudgate Skrevet torsdag kl 16:57 #7 Skrevet torsdag kl 16:57 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hun er veldig søt. Virker som en ressurssterk person som kan mye. Men stusser litt når du skal prøve noen av oppskriftene. At ikke alt er så gjennomtenkt. Som å helle i tørre linser på slutten i en spaghetti bolognese med kjøttdeig uten å tipse om evig koketid og det blir presentert som en rask middag. Så ble hun med ett så kommersiell. Da detter jeg litt av, selv om de virker flinke. Anonymkode: 5bc4d...425 Linser er ikke linser? Om det er røde eller gule er koketiden såpass kort at «på slutten» funker fint? Hun ble ikke kjent fordi hun er mesterkokk eller baker. Men hun ble vel først kjent med bakst? Kaker og sånt? 1
AprilLudgate Skrevet torsdag kl 16:58 #8 Skrevet torsdag kl 16:58 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Med hermetiserte linser blir jo dette rett Anonymkode: dbd04...cab TS sa tørre Men ikke hvilken type.
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:08 #9 Skrevet torsdag kl 19:08 Hun lager mye godt,det jeg har prøvd ihvertfall. Men må si jeg dessverre ble skuffet over ferdiglasagnen hennes.. Sikkert sunn og uten tilsetningsstoffer,men smakte virkelig ikke som hjemmelaget. Ikke god. Anonymkode: 72196...a26 1
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:35 #10 Skrevet torsdag kl 19:35 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hun er veldig søt. Virker som en ressurssterk person som kan mye. Men stusser litt når du skal prøve noen av oppskriftene. At ikke alt er så gjennomtenkt. Som å helle i tørre linser på slutten i en spaghetti bolognese med kjøttdeig uten å tipse om evig koketid og det blir presentert som en rask middag. Så ble hun med ett så kommersiell. Da detter jeg litt av, selv om de virker flinke. Anonymkode: 5bc4d...425 vel hun har slått tre av norgest mest kjente kokker i en kokke kamp så jeg vil si at hun vet hva hun driver med Anonymkode: 18f37...639 4
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:33 #11 Skrevet fredag kl 08:33 Jeg syns den bolleoppskriften hennes er den aller beste jeg har prøvd. Får alltid superluftig og flott gjærbakst, og kakene og dessertene hennes er også veldig gode Men middagsrettene er jeg ingen fan av. Da er Millasmat, Trines matblogg og Alt asiatisk bl.a bedre ifølge min gane. Anonymkode: d25a2...13a 4 1
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:36 #12 Skrevet fredag kl 08:36 AprilLudgate skrev (15 timer siden): TS sa tørre Men ikke hvilken type. Ah, jeg kjenner oppskriften hennes. Så leste ikke HI. Jeg bruker hermetiserte. Men husker ikke om det kommer fra hennes oppskrift, eller er en tilpasning jeg har gjort... Anonymkode: dbd04...cab
ElectricScum Skrevet fredag kl 08:41 #13 Skrevet fredag kl 08:41 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Jeg syns den bolleoppskriften hennes er den aller beste jeg har prøvd. Får alltid superluftig og flott gjærbakst, og kakene og dessertene hennes er også veldig gode Men middagsrettene er jeg ingen fan av. Da er Millasmat, Trines matblogg og Alt asiatisk bl.a bedre ifølge min gane. Anonymkode: d25a2...13a Millasmat er bra. Den skiller seg litt ut fra andre matblogger som jeg ofte synes er ganske like. 2 1
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:46 #14 Skrevet fredag kl 08:46 Alt jeg har laget har blitt veldig godt, særlig bakverk. De kanelsnurrene er himmelske! Men alle skjønner vel at man ikke tar tørre linser rett i en gryte mot slutten slik, står det i oppskriften? Det skal helt sikkert være linser man kjøper i de pappboksene, eller hermetiske, som er klare til bruk etter skylling. Ja, hun er en god kokk og formidler! Anonymkode: 9cc1f...da0 1 1
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:48 #15 Skrevet fredag kl 08:48 Jeg synes forresten HI er helt tullete... "Hun er søt....." Relevansen? Skriver man; Han er ganske lav... men han er en god stastminister? Han har noen kilo ekstra... men er han egentlig en god leder av bedriften? Anonymkode: dbd04...cab 15 1
AnonymBruker Skrevet fredag kl 09:04 #16 Skrevet fredag kl 09:04 Bruker flere av oppskriftene hennes fast. De er sunne, gode og barnevennlige. For eksempel hjemmelaget is med frukt og grønnsaker og havrelapper med gulrot. Hun er tøff som har gått ut mot dårlig ferdig barnemat. Jeg er helt enig med henne, og handlet selv barnemat fra utlandet eller lagde selv. Brukte oppskrift på babygrøt med aprikos fra henne. Barnematen de selger i matbutikker er full av unaturlige ingredienser og de fleste middagsretter innehar en minimal andel kjøtt/ proteiner. Ferdigmaten er tilsatt vitaminer i stedet for å inneholde naturlige ingredienser som det naturlig er vitaminer i. Hun slår et slag for sunnere mat til folket, og det trengs da vi har en økning av overvekt og livsstilssykdommer i samfunnet. Anonymkode: 8d939...3df 7 1
AnonymBruker Skrevet fredag kl 11:15 #17 Skrevet fredag kl 11:15 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Alt jeg har laget har blitt veldig godt, særlig bakverk. De kanelsnurrene er himmelske! Men alle skjønner vel at man ikke tar tørre linser rett i en gryte mot slutten slik, står det i oppskriften? Det skal helt sikkert være linser man kjøper i de pappboksene, eller hermetiske, som er klare til bruk etter skylling. Ja, hun er en god kokk og formidler! Anonymkode: 9cc1f...da0 Det er uproblematisk å tilsette røde linser mot slutten av koketiden. Anonymkode: 80294...589
AnonymBruker Skrevet fredag kl 11:21 #18 Skrevet fredag kl 11:21 Synes oppskriftene er gode, men sliter litt når jeg skal se filmene hun legger ut fra kjøkkenet der hun står med ringer og armbånd etc som da berører maten hun lager. Jada det er til eget bruk og hun er sikkert renslig. Men det byr meg likevel imot når noen berører rått kjøtt med akryl/gelnegler og smykker på hendene Anonymkode: 17c5a...664 7
AnonymBruker Skrevet fredag kl 11:22 #19 Skrevet fredag kl 11:22 Var det ikke egentlig bakverk og kaker hun opprinnelig drev med og var god på? Og så har hun utvidet til middagsretter i tillegg? Gikk vel kanskje tom for ting å bake. Anonymkode: 45f3e...b56 2
AnonymBruker Skrevet fredag kl 11:24 #20 Skrevet fredag kl 11:24 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Synes oppskriftene er gode, men sliter litt når jeg skal se filmene hun legger ut fra kjøkkenet der hun står med ringer og armbånd etc som da berører maten hun lager. Jada det er til eget bruk og hun er sikkert renslig. Men det byr meg likevel imot når noen berører rått kjøtt med akryl/gelnegler og smykker på hendene Anonymkode: 17c5a...664 Hva er forskjellen på akrylnegler og vanlige negler når det gjelder hygiene? jeg synes helt korte negler er verre å holde rene, da du har 1-2 mm som ligger kliss inntil huden. Mens med lange negler kommer du enkelt til med neglebørste Anonymkode: dbd04...cab
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå