Runnah Skrevet 3. september #1 Skrevet 3. september De ligger avkjølt i butikkene, men er det best å ha dette i kjøleskapet? Ser at det blir mye kondens inni posene, er det bra for pastaen?
Hannabanna Skrevet 3. september #2 Skrevet 3. september Runnah skrev (3 minutter siden): De ligger avkjølt i butikkene, men er det best å ha dette i kjøleskapet? Ser at det blir mye kondens inni posene, er det bra for pastaen? Både fersk og kokt pasta bør oppbevares kaldt så raskt som mulig. Pasta i romtemperatur utvikler farlige bakterier på kort tid. Noe kondens er ikke farlig, fersk pasta tørker ut fort. 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå