Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

De ligger avkjølt i butikkene, men er det best å ha dette i kjøleskapet? Ser at det blir mye kondens inni posene, er det bra for pastaen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Runnah skrev (3 minutter siden):

De ligger avkjølt i butikkene, men er det best å ha dette i kjøleskapet? Ser at det blir mye kondens inni posene, er det bra for pastaen?

Både fersk og kokt pasta bør oppbevares kaldt så raskt som mulig. Pasta i romtemperatur utvikler farlige bakterier på kort tid. Noe kondens er ikke farlig, fersk pasta tørker ut fort.

  • Liker 1
  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...