Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Et lite tips:

Ble så inspirert av Wenche Andersen på mandag.

Hun lagde kringle av brøddeig og fylte med masse godsaker. Nå står en sånn kringle til etterheving på benken og foreldrene mine kommer på prøvesmaking etterpå.

Kjøpte ferdig brødblanding. Inni har jeg spinat, løk, feta og skinke.

Her er det jo bare å fylle med det hjertet begjærer.

Gleder meg til sein lunsj :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Kan jeg smake jeg og eller? :sikle:

Selvsagt!!! Bare kom i totida. :ler:

Skrevet

Nam, hørtes godt ut :)

Gjest Gjest
Skrevet

Legger du fyllet oppå, eller baker du det inne i kringa (rullet inn i deigen)? Hvor mye grønnsaker?

Skrevet

sånn gjorde wencke det;

kjevlet deigen til et rektangel, la på fyllet på den ene halvdelen (på langs), og rullet sammen. Vktig at en begynner å rulle fra den siden som fyllet ligger, så blir det ikke så mye "klabb&babb". Deretter deler en opp i skiver.

Er forøvrig ikke dette jeg forbinder med kringle..når jeg hører kringle - ser jeg for meg enten en lang rektangulær kake, eller en som er tvinlet til en sløyfe omtrent. Men godt så det ut!!!

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg tenkte også på en sløyfe med fyll på toppen. Så resultatet blir litt som en @?

Skrevet
Jeg tenkte også på en sløyfe med fyll på toppen. Så resultatet blir litt som en @?

nemlig - litt sånn @ ja :)

det kaller jeg "snurringser" :sjenert:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...