agbre Skrevet 26. mars 2006 #1 Skrevet 26. mars 2006 Et lite tips: Ble så inspirert av Wenche Andersen på mandag. Hun lagde kringle av brøddeig og fylte med masse godsaker. Nå står en sånn kringle til etterheving på benken og foreldrene mine kommer på prøvesmaking etterpå. Kjøpte ferdig brødblanding. Inni har jeg spinat, løk, feta og skinke. Her er det jo bare å fylle med det hjertet begjærer. Gleder meg til sein lunsj
agbre Skrevet 26. mars 2006 Forfatter #3 Skrevet 26. mars 2006 Kan jeg smake jeg og eller? ← Selvsagt!!! Bare kom i totida.
Gjest Gjest Skrevet 27. mars 2006 #6 Skrevet 27. mars 2006 Legger du fyllet oppå, eller baker du det inne i kringa (rullet inn i deigen)? Hvor mye grønnsaker?
silja Skrevet 27. mars 2006 #7 Skrevet 27. mars 2006 sånn gjorde wencke det; kjevlet deigen til et rektangel, la på fyllet på den ene halvdelen (på langs), og rullet sammen. Vktig at en begynner å rulle fra den siden som fyllet ligger, så blir det ikke så mye "klabb&babb". Deretter deler en opp i skiver. Er forøvrig ikke dette jeg forbinder med kringle..når jeg hører kringle - ser jeg for meg enten en lang rektangulær kake, eller en som er tvinlet til en sløyfe omtrent. Men godt så det ut!!!
Gjest Gjest Skrevet 27. mars 2006 #8 Skrevet 27. mars 2006 Jeg tenkte også på en sløyfe med fyll på toppen. Så resultatet blir litt som en @?
silja Skrevet 27. mars 2006 #9 Skrevet 27. mars 2006 Jeg tenkte også på en sløyfe med fyll på toppen. Så resultatet blir litt som en @? ← nemlig - litt sånn @ ja det kaller jeg "snurringser"
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå