Gå til innhold

Hvilken type musserende vin til minosa?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kan man bruke både champagne, prosecco, cremant og cava?

Anonymkode: a5621...6b6

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jau, du kan bruke alle de, bruk den du liker men ville ikke brukt en for dyr siden man blander den ut.

Anonymkode: 80f3d...271

Skrevet

Du mener mimosa og den besto opprinnelig av sjampanje og friskpresset fruktjuice/appelsinjus, men med mindre du er særdeles godt bemidlet vil jeg si det er helligbrøde å blande ut sjampanjen med jus. Prosecco og annen rimeligere musserende holder, men svaret på spørsmålet er ja.

 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Jeg syns prosecco er for søtt. En tørr cremant er relativt billig og god 

Anonymkode: c28ff...93f

AnonymBruker
Skrevet

Ville valgt en cremant eller en god cava.

Anonymkode: f9428...6c1

AnonymBruker
Skrevet

Ja, men det er bortkastet å bruke en fransk vin til å lage mimosa. Når du blander den med appelsinjuicen visker du ut alle nyansene som gjør at du kan smake at det er en kvalitetsvin uansett. Jeg ville gått for en billig prosecco, prosecco er ofte søtere og med litt kraftigere bobler, og passe et hakk bedre enn cava. 

Anonymkode: a94ed...7c3

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Jeg syns prosecco er for søtt. En tørr cremant er relativt billig og god 

Anonymkode: c28ff...93f

Hvordan kan en brut eller «extra dry» prosecco bli for søt blandet med friskpresset appelsinjus? 

  • Nyttig 3
AnonymBruker
Skrevet
Hareena skrev (47 minutter siden):

Hvordan kan en brut eller «extra dry» prosecco bli for søt blandet med friskpresset appelsinjus? 

Det kan godt være at det fins tørre proseccoer som er gode, men jeg orker ikke bruke tid på å lete etter disse når jeg allerede har funnet andre musserende viner som jeg vet jeg liker. De proseccoene jeg har smakt var ikke de beste, ihvertfall

Anonymkode: c28ff...93f

AnonymBruker
Skrevet

Hadde tatt champagne, passer til alt

Anonymkode: 93c1e...085

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...