Gå til innhold

Navn og oppskrift på kake


xeyes

Anbefalte innlegg

Jeg leter etter oppskrift på en kake som er to farget.

En del er sjokolade og den andre er sånn sukkerbrød farget. Disse blandes forsiktig sammen slik at de ikke går inn i hverandre.

Noen her som forstår?

Hjelp? :D

xeyes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Zalomine

Marmorkake høres ut som et godt forslag ja, enda min første tanke var tropisk aroma, for den er også tofarget (i alle fall den utgaven jeg er vant med, men de som selges i butikken er etter min mening emr en krydderkake, men det er et helt annet tema)

Snakker du om en rund kake, i kakeform, eller skuffekake? Har den sjokoladetrekk? Annet trekk? Ikke noe trekk? Litt vanskelig å vite hva du mener uten litt mer forklaringer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to mulige til deg, og gir deg herved oppskriften på begge... Snill som jeg er... :wink: Håper det er en av dem da, hvis ikke kan du jo prøve dem og for de er veldig gode... :lol:

STUDENTERSTUMP

250 g margarin

250 g farin

2 egg

350 g hvetemel

1,5 dl melk

1,5 stor ts bakepulver

2 ts kakao

2 ts vaniljesukker

Margarin og farin røres hvitt.

Ha i alt unntatt kakaoen. Ta nesten all røra og hell den i en smurt langpanneform. La det være igjen litt røre til toppen. Bland kakaoen i det som er igjen av røra, og fordel dette i et jevnt lag øverst på resten av røra. Stekes i ca. 50min i ovnen på ca. 175*C.

MARMORKAKE

200 g smør eller margarin

2,5 dl sukker

2ts vaniljesukker

3 egg

4 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 dl fløte eller melk

2 ss kakao

Form: 1,5 liter (brødform)

Temperatur: 175*C

Steketid: ca. 55-60minutter

Smør og strø formen godt. Rør sammen smør, sukker og vaniljesukker. Tilsett ett og ett egg, rør kraftig mellom hver gang. Bland mel og bakepulver i vekselsvis med fløten. Hell 1/# av røren i en annen bolle og bland inn kakao.

Legg røren lagvis i en form. Den lyse røren skal være både øverst og nederst. Marmorer med en gaffel som føres i sirkler fra bunn til overflate. Ikke rør for mye.

Stekes på nederste rille.

Håper jeg kunne hjelpe deg!! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅHH LILLIAN!! DU ER EN KNUPPELUPP!!! Det var den studenterstumpen! *takker og bukker* Dette har jeg grublet på i ukesvis! Ahh da vet alle hva jeg skal lage i morgen!! Takker igjen!

*KLEEM* x

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...