melina Skrevet 25. mars 2006 #1 Skrevet 25. mars 2006 Skal lage biff stroganoff gryte til ca 20 personer og aner virkelig ikke hvor mye jeg skal lage. Noen som kan dele en oppskrift med meg og gi meg en antydning om hvor mye jeg skal lage? Har aldri laget mat til så mange noen gang.
Impala Skrevet 25. mars 2006 #2 Skrevet 25. mars 2006 (endret) Her er min oppskrift på biff stroganoff, denne er til 4 persjoner, så da ville jeg laget ca 5 ganger så mye til 20 persjoner: Ca 1/2 kg renskåret biffkjøtt (f.eks flatbiff) 2 ss smør 1 finhakket løk 1 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 1/2 ts paprikapulver 1 ss hvetemel 1 dl kokende vann 2 dl fløte 2 ss tomatpuré 1/2 ss sitronsaft Skjær kjøttet i terninger eller strimler og brun dem i smør. Ha i løken og la den frese med kjøttet. Tilsett salt og krydder. Strø over mel og spe med vann og fløte. Smak til med tomatpuré og sitronsaft. La retten putre over svak varme i ca 20 min. Server med ris og godt brød. Endret 25. mars 2006 av Yamaha
Gjest Gjest Skrevet 25. mars 2006 #3 Skrevet 25. mars 2006 Jeg var inne for å finne tips om turmat, og tror jeg bruker oppskriften din på Biff Stroganoff, Yamaha (lager selvfølgelig ikke så stor porsjon). Lager den hjemme, og varmer opp på stormkjøkken. Takk! Liz
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå