AnonymBruker Skrevet 12. august #1 Skrevet 12. august Jeg skjønner ikke hva jeg gjør feil. Jeg pleier alltid å få til bolledeig som blir god og klissete, men i dag blir det bare en kompakt klump som ikke tar til seg smøret. Hvorfor? Har prøvd to ganger. Andre gang varmet jeg melken litt, og ventet med egget til melet var kommet inn i deigen. Likevel en ekkel kompakt klump det ikke går an å gjøre noe med. Anonymkode: 3944c...962
Brunhilde Skrevet 12. august #3 Skrevet 12. august AnonymBruker skrev (42 minutter siden): For mye mel? Anonymkode: b6cec...194 Ja, det høres slik ut.
AnonymBruker Skrevet 13. august #4 Skrevet 13. august Brukte du Regal-mel? Bak på nytt med Møllerens, så skal du se det endrer seg 😉 Anonymkode: 8217d...763
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå