Christina82 Skrevet 11. august #1 Skrevet 11. august Men de ble så klissete at det var vanskelig å forme fordi de var så klissete. (smake godt da) men hadde jeg i for lite mel?
AnonymBruker Skrevet 11. august #2 Skrevet 11. august Christina82 skrev (40 minutter siden): Men de ble så klissete at det var vanskelig å forme fordi de var så klissete. (smake godt da) men hadde jeg i for lite mel? Legg deigen i kjøleskap en liten stund før du skal bake ut bollene. Da blir deigen enkel og jobbe med og bollene fortsatt saftige. Tilfører du for mye mel blir de lett tørre. Anonymkode: c0564...77f
AnonymBruker Skrevet 11. august #3 Skrevet 11. august Neste gang kan du ha litt nøytral olje på hendene og deigen, da blir den mye enklere å jobbe med 😊. de blir fort kompakte om du bruker for mye mel. Anonymkode: ef1a0...076
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå