Gå til innhold

bakte boller kulturmelk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Men de ble så klissete at det var vanskelig å forme fordi de var så klissete. (smake godt da) 

men hadde jeg i for lite mel?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
Christina82 skrev (40 minutter siden):

Men de ble så klissete at det var vanskelig å forme fordi de var så klissete. (smake godt da) 

men hadde jeg i for lite mel?

Legg deigen i kjøleskap en liten stund før du skal bake ut bollene. Da blir deigen enkel og jobbe med og bollene fortsatt saftige. Tilfører du for mye mel blir de lett tørre. 

Anonymkode: c0564...77f

AnonymBruker
Skrevet

Neste gang kan du ha litt nøytral olje på hendene og deigen, da blir den mye enklere å jobbe med 😊

de blir fort kompakte om du bruker for mye mel. 

Anonymkode: ef1a0...076

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...