AnonymBruker Skrevet 10. august #1 Skrevet 10. august Jeg klarer ikke finne ut om den også er kokt.. ? Noen som vet? Anonymkode: 16610...8de
AnonymBruker Skrevet 10. august #2 Skrevet 10. august Så klart er den kokt. Anonymkode: 9419d...262 1
AnonymBruker Skrevet 10. august #3 Skrevet 10. august AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Så klart er den kokt. Anonymkode: 9419d...262 Regnet med det men ble plutselig usikker når det ikke står noe Anonymkode: 16610...8de
AnonymBruker Skrevet 10. august #4 Skrevet 10. august Ja. Så lenge den har god dato og er nyåpnet så kan du spise alle sorter skinke, utenom spekemat 🙂 Anonymkode: 4a43a...69e
AnonymBruker Skrevet 10. august #5 Skrevet 10. august Jeg hadde gått ut fra at den kun er røkt. Det er det eneste som står. Det står ingenting om at den er kokt i tillegg. Anonymkode: 92999...7ef
AnonymBruker Skrevet 10. august #6 Skrevet 10. august AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ja. Så lenge den har god dato og er nyåpnet så kan du spise alle sorter skinke, utenom spekemat 🙂 Anonymkode: 4a43a...69e Nja, ikke ifølge internett.. "Salami eller skinker som er tørket eller røkt kan inneholde toksoplasma og listeria og derfor bør du unngå disse. Men hvis du fryser dem i 3 dager, dør toksoplasma, og de er da trygge å spise." Anonymkode: 92999...7ef 1
AnonymBruker Skrevet 10. august #7 Skrevet 10. august Denne ser veldig kokt ut. Søkte på det, og tilsvarende skinke i "storformat", dvs hel skinke. Så står det at den er kokt. Anonymkode: b74b7...440 1
AnonymBruker Skrevet 10. august #8 Skrevet 10. august AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Nja, ikke ifølge internett.. "Salami eller skinker som er tørket eller røkt kan inneholde toksoplasma og listeria og derfor bør du unngå disse. Men hvis du fryser dem i 3 dager, dør toksoplasma, og de er da trygge å spise." Anonymkode: 92999...7ef Her beskriver du spekemat. Anonymkode: b3a18...dd9 5
AnonymBruker Skrevet 10. august #9 Skrevet 10. august AnonymBruker skrev (50 minutter siden): Denne ser veldig kokt ut. Søkte på det, og tilsvarende skinke i "storformat", dvs hel skinke. Så står det at den er kokt. Anonymkode: b74b7...440 Det var det jeg også leste..😃 ville tro at dette er samme, bare i skiver 🤷♀️ Anonymkode: 16610...8de
Brunello Skrevet 10. august #10 Skrevet 10. august Man ser om skinke er tilstrekkelig varmebehandlet. Den på bildet er det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå