Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg klarer ikke finne ut om den også er kokt.. ? Noen som vet?

IMG_9434.thumb.jpeg.842d782ef5686d5b8821159065fe08e9.jpeg

Anonymkode: 16610...8de

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Så klart er den kokt.

Anonymkode: 9419d...262

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Så klart er den kokt.

Anonymkode: 9419d...262

Regnet med det men ble plutselig usikker når det ikke står noe

Anonymkode: 16610...8de

AnonymBruker
Skrevet

Ja. Så lenge den har god dato og er nyåpnet så kan du spise alle sorter skinke, utenom spekemat 🙂

Anonymkode: 4a43a...69e

AnonymBruker
Skrevet

Jeg hadde gått ut fra at den kun er røkt. Det er det eneste som står. Det står ingenting om at den er kokt i tillegg.

Anonymkode: 92999...7ef

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Ja. Så lenge den har god dato og er nyåpnet så kan du spise alle sorter skinke, utenom spekemat 🙂

Anonymkode: 4a43a...69e

Nja, ikke ifølge internett..
"Salami eller skinker som er tørket eller røkt kan inneholde toksoplasma og listeria og derfor bør du unngå disse. Men hvis du fryser dem i 3 dager, dør toksoplasma, og de er da trygge å spise."

Anonymkode: 92999...7ef

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Denne ser veldig kokt ut.  Søkte på det, og tilsvarende skinke i "storformat", dvs hel skinke. Så står det at den er kokt. 

Anonymkode: b74b7...440

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Nja, ikke ifølge internett..
"Salami eller skinker som er tørket eller røkt kan inneholde toksoplasma og listeria og derfor bør du unngå disse. Men hvis du fryser dem i 3 dager, dør toksoplasma, og de er da trygge å spise."

Anonymkode: 92999...7ef

Her beskriver du spekemat.

Anonymkode: b3a18...dd9

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (50 minutter siden):

Denne ser veldig kokt ut.  Søkte på det, og tilsvarende skinke i "storformat", dvs hel skinke. Så står det at den er kokt. 

Anonymkode: b74b7...440

Det var det jeg også leste..😃 ville tro at dette er samme, bare i skiver 🤷‍♀️

Anonymkode: 16610...8de

Skrevet

Man ser om skinke er tilstrekkelig varmebehandlet. Den på bildet er det. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...