Maia70 Skrevet 10. august #21 Skrevet 10. august AnonymBruker skrev (4 minutter siden): trodde det var for sent på året å starte tomat planter? Anonymkode: 6391d...94c Ikke når du har plantelys, da kan du dyrke hele året. 1
Bubbleboy Skrevet 10. august Forfatter #22 Skrevet 10. august Ja, ja, jeg har dyrket innendørs i mange år. Jeg er selvforsynt med alle urter jeg bruker i matlaging. Basilikum, oregano, timian, ruccola, mynte og gressløk. Har sannsynligvis glemt et par. Dyrker hele året. 1
AnonymBruker Skrevet 11. august #23 Skrevet 11. august Bubbleboy skrev (18 timer siden): Ja, ja, jeg har dyrket innendørs i mange år. Jeg er selvforsynt med alle urter jeg bruker i matlaging. Basilikum, oregano, timian, ruccola, mynte og gressløk. Har sannsynligvis glemt et par. Dyrker hele året. Oi skjønner, hvor varmt må du ha det i leiligheten/området på vinteren for at det skal gå? Anonymkode: 6391d...94c
Bubbleboy Skrevet 11. august Forfatter #24 Skrevet 11. august AnonymBruker skrev (1 time siden): Oi skjønner, hvor varmt må du ha det i leiligheten/området på vinteren for at det skal gå? Anonymkode: 6391d...94c Normal inne temperatur, 18-24C
Bubbleboy Skrevet 16. august Forfatter #25 Skrevet 16. august Veksten har vært enorm vil jeg si, siden jeg startet tråden for 7 dager siden. Kraftig og sunn stamme på denne planten. Jeg har vanskelig for å tro det men jeg er rimelig sikker på at det allerede er blomsterdannelse oppe på toppen her(?) Det blir spennende å følge med på de neste par dagene. Planta er bare 10cm høy 😅
Bubbleboy Skrevet 22. august Forfatter #28 Skrevet 22. august Quick update, første blomst er sprunget ut og de neste ti popper iløpet av dagen kan det se ut til. Tomatplanta er nå 17cm høy. 2
Bubbleboy Skrevet 8. september Forfatter #29 Skrevet 8. september (endret) Når man høster disse rakkærne, hvordan kan man best oppbevare de og hvor lenge før de blir dårlige? Kjøleskap eller romtemperatur? Snart klart for høsting allerede 😎 Endret 8. september av Bubbleboy
Maia70 Skrevet 8. september #30 Skrevet 8. september Bubbleboy skrev (2 timer siden): Når man høster disse rakkærne, hvordan kan man best oppbevare de og hvor lenge før de blir dårlige? Kjøleskap eller romtemperatur? Snart klart for høsting allerede 😎 Allerede? Jøssda, det var kjapt. Tomater holder seg ikke lenge, man må bruke dem før de blir myke. Om du ikke rekker å bruke dem kan du fryse dem direkte uten å forvelle dem, som med annen frukt. 1
AnonymBruker Skrevet 9. september #31 Skrevet 9. september Du bør oppbevare de i romtemperatur, og spise de etterhvert som de blir modne. Bilde? Anonymkode: a78d1...f76
AnonymBruker Skrevet 9. september #32 Skrevet 9. september Spennende, jeg håper også du deler nytt bilde av tomatene dine. Selv har jeg akkurat klippet grener av en økologisk busktomat jeg har stående ute og skal se om jeg får den til å trives inne i et kratkysystem utover høsten. Venter nå på å se at de danner røtter før jeg blander en større porsjon næring til beholderen jeg har laget til. I øyeblikket står de i 2-liters glass. Anonymkode: 58462...1b1 1
Bubbleboy Skrevet 9. september Forfatter #33 Skrevet 9. september Maia70 skrev (9 timer siden): Allerede? Jøssda, det var kjapt. Tomater holder seg ikke lenge, man må bruke dem før de blir myke. Om du ikke rekker å bruke dem kan du fryse dem direkte uten å forvelle dem, som med annen frukt. Ja det går veldig unna her. Snart og snart, alt er relativt men med det tempoet som har vært hittils vil jeg tippe på et par uker før de første tomatene er røde og klare for høsting 😊 vi får se, kanskje jeg tar feil. Legger inn et par bilder her. Får bare lastet et bilde pr. innlegg.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå