Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vet noen om alle næringsstoffer blir "kokt vekk" i saftkoker?  Jeg lager saft av solbær og rips i saftkoker, er det igjen c-vitamin etter koking?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Der er ingen tvil om at det er sunnere å spise friske bær, plukket direkte fra buskene, men presis hvor mye næringsstoffer som blir borte er ikke lett å gi et svar på.... Om du ikke tilsetter alt for mye sukker til den ferdige saften, da er det uansett et bra alternativ for å ta vare på en større høst ;) 

Så kok du bare i vei, og legg så mye på flasker som du bare orker.... Det har vi i alle fall gjort :) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...