norovirus Skrevet 8. august #1 Skrevet 8. august Vet noen om alle næringsstoffer blir "kokt vekk" i saftkoker? Jeg lager saft av solbær og rips i saftkoker, er det igjen c-vitamin etter koking?
Haldrup Skrevet lørdag kl 16:06 #2 Skrevet lørdag kl 16:06 Der er ingen tvil om at det er sunnere å spise friske bær, plukket direkte fra buskene, men presis hvor mye næringsstoffer som blir borte er ikke lett å gi et svar på.... Om du ikke tilsetter alt for mye sukker til den ferdige saften, da er det uansett et bra alternativ for å ta vare på en større høst Så kok du bare i vei, og legg så mye på flasker som du bare orker.... Det har vi i alle fall gjort
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå