AnonymBruker Skrevet 5. august #1 Skrevet 5. august Har mye reker i frysen, men lei av å spise med loff og majones. Hvilke andre retter med reker har dere å anbefale? Kan være alt fra pålegg, middager osv. Anonymkode: e50c4...f95
AnonymBruker Skrevet 5. august #2 Skrevet 5. august Fiskesuppe med reker er veldig godt. Anonymkode: 27020...d40
AnonymBruker Skrevet 5. august #3 Skrevet 5. august En skikkelig 80 talls klassiker Terteskjell med fiskepudding og reker | Oppskrift | Matprat - Matprat Anonymkode: 17a47...bc0 2 2
AnonymBruker Skrevet 5. august #5 Skrevet 5. august Asiatisk pastasalat. Dette er en av mine favoritter: https://matunivers.blogspot.com/2012/03/asiatisk-pastasalat.html Anonymkode: a66a0...d62
exictence Skrevet 5. august #6 Skrevet 5. august (endret) Rekesalat er veldig godt. Jeg serverer reker, dill, sitron, smør og både grove rundstykker/skiver eller lyse. Så får folk ta det de har lyst på. Lyst surdeigsbrød er veldig godt til Endret 5. august av exictence
AnonymBruker Skrevet 5. august #7 Skrevet 5. august I pasta med friske tomater, fennikel, chili og hvitløk - eksempel på oppskrift: https://sunbasket.com/recipe/spaghetti-with-shrimp-fennel-tomatoes-and-olives?srsltid=AfmBOoqPg8Hka2Mt0oyl2Ji2VrVh6kd3ImIxrmEykBYYNwWbgpFVJJJZ (jeg ville droppet kalamataoliven) Eller i en frisk salat med avokado, grapefrukt og asiatisk dressing, som feks denne: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/zingy-grapefruit-prawn-avocado-tamarind-salad I sommerruller: https://www.recipetineats.com/vietnamese-rice-paper-rolls-spring-rolls/ Eller en annen av mine favoritter: Stekt flyndre toppet med brunet smør med sjalottløk, kapers, persille, sitron og reker. Anonymkode: 1f476...d54
AnonymBruker Skrevet 5. august #9 Skrevet 5. august Innbakte reker, grønnsaker med sweet and sour saus og ris Ulike kinesiske eller thailandske retter med reker Anonymkode: 43ddb...f8b
AnonymBruker Skrevet 5. august #11 Skrevet 5. august Gambas al pil pil, spansk nydelig rett med chili og hvitløk surret i olje, reker til slutt og spises med godt, hvitt brød som man soper i seg oljen med. Nydelig med rødvin til (faktisk). Nb - masse oppskrifter på nett der det vanligste er kjempereker/scampi som da skal surres med i et par minutter. Norske reker tåler ikke dette, kun bli varme, så det er snakk om sekunder. Anonymkode: 66535...4c5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå