Gå til innhold

Det perfekte popkornet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Me kan nok alle vere einige om at sirkuspopkorn er beint fram framifrå. Har du nokon popkorntriks i ermet? Korleis får ein til dømes til smørsmak? Eg foretrekk å poppe i 1 ss. rapsolje, men kan tenkje meg at peanøttolje dug enda betre. Kan og anbefale nokon dråpar lime og sterkt karripulver som smakstilsetjing.

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Vent til det du kan telle 3 sekunder mellom hver pop, da blir de helt perfekt. 

Anonymkode: 1c337...b70

Skrevet

Peanøttolje er suverent til å poppe popcorn. Dét og et dryss med havsalt (fortrinnsvis støtt i morter først slik at saltet har en mindre kornstørrelse) - da er livet ikke så verst. 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Bruk meierismør. Og så er det ekstra gøy med mushroom-popcorn, som er en type popcorn som blir runde i stedet for de vanlige butterfly. Finnes ofte på partybutikker.

Popcorntyper.jpg.webp

Anonymkode: 0fa89...9ad

  • Liker 1
  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg blander smør og olje, da får det smørsmak samtidig som det faktisk blir varmt nok til å poppe uten at det blir svidd. Oljen gjør at smøret kan være i høyere temperatur uten å bli brent

Anonymkode: 6131c...173

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker kokosolje og smaksetter med næringsgjær, salt og røkt paprika.

Anonymkode: 627f3...664

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...