AnonymBruker Skrevet 29. juli #1 Skrevet 29. juli Er det noen smakfulle tips til noe man kan gjøre for å høyne smaken på frukten og bærene? Typ en wow-faktor. Hvis du ikke synes dette trengs, trenger jeg ikke høre fra deg. 😉 Anonymkode: db910...6a3
Brunello Skrevet 29. juli #2 Skrevet 29. juli AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Er det noen smakfulle tips til noe man kan gjøre for å høyne smaken på frukten og bærene? Typ en wow-faktor. Hvis du ikke synes dette trengs, trenger jeg ikke høre fra deg. 😉 Anonymkode: db910...6a3 Mange kokker marinerer bær i litt=noen spiseskjeer likør (ofte sitrusbasert). Om man er hysterisk rundt alkohol kan man benytte lime eller sitron og litt sukker. 3
Snabeltann Skrevet 29. juli #3 Skrevet 29. juli (endret) Smakte nylig en ny vri (for meg), som var veldig god! Oppå marengsbunnen var det lagt et lag med bananskiver, før kremen. Oppå var det vanlig frukt, jordbær og Kiwi og blåbær O.l. Hermetiserte mandarinbåter er også godt Endret 29. juli av Snabeltann
AnonymBruker Skrevet 29. juli #4 Skrevet 29. juli Noe med litt syre er godt. Jeg pleier å bruke en kombinasjon av kiwi, banan og jordbær. Jeg lager to lag marengs. Mellom bunnene bruker jeg eggekrem laget av eggeplommene fra marengsen, og vanlig krem på toppen. Frukt og bær både mellom og oppå. Og bruk MASSE frukt og bær. Stusselig med for lite av det. Anonymkode: 1bf3d...c7f
AnonymBruker Skrevet 29. juli #5 Skrevet 29. juli Snabeltann skrev (1 minutt siden): Smakte nylig en ny vri (for meg), som var veldig god! Oppå marengsbunnen var det lagt et lag med bananskiver, før kremen. Oppå var det vanlig frukt, jordbær og Kiwi og blåbær O.l. Hermetiserte mandarinbåter er også godt Oi så skuffet jeg har blitt om jeg gikk banan på pavlovaen min uten at det vistes en gang 😵💫🤪 Anonymkode: d7eeb...522 4
AnonymBruker Skrevet 29. juli #8 Skrevet 29. juli Jeg synes pavlovaen er mye bedre med tropisk frukt enn bær! Druer, mango, ananas til eksempel. Kiwi, pasjonsfrukt og slikt er også vanlig i Australia der pavlovaen kommer fra. Anonymkode: 17516...c8d 2 2
AnonymBruker Skrevet 29. juli #9 Skrevet 29. juli Rabarbrakompott er godt! Eller marinere bærene i litt sukker eller en passende bær-edikk først Anonymkode: bad01...ad2 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli #10 Skrevet 29. juli Knust smash oppå er kjempegodt. Fikk det i en konfirmasjon. Det var jordbær, bringebær og blåbær,og knust smash over der. Anonymkode: 421e6...0a3 1 1
AnnnonymBruker Skrevet 29. juli #11 Skrevet 29. juli Denne er kjempegod og har wow-faktor: https://frutimian.no/2019/05/11/smashing-hoy-pavlova-med-lemon-curd/
AnonymBruker Skrevet 29. juli #12 Skrevet 29. juli Pasjonsfrukt synes jeg er uslåelig - gjerne samme med mango. Men bringebær er jo i sesong i Norge - og de er også friske nok til å friske opp den kjempesøte desserten. Anonymkode: 47a6e...1b6 2
AnonymBruker Skrevet 29. juli #13 Skrevet 29. juli AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Knust smash oppå er kjempegodt. Fikk det i en konfirmasjon. Det var jordbær, bringebær og blåbær,og knust smash over der. Anonymkode: 421e6...0a3 Oi! Så lurt, litt salt og søt krønsj. Da hadde jeg også kunnet spist pavlova! Anonymkode: 226b8...8d6
AnonymBruker Skrevet 29. juli #14 Skrevet 29. juli Blåbær, kiwi og rips synes jeg er best. Anonymkode: 45f67...223
AnonymBruker Skrevet 4. august #15 Skrevet 4. august Tusen takk for svarene jeg fikk. Jeg endte med en tropisk variant; sitron- og pasjonsfrukt-curd og ulike tropiske frukter oppå, samt knust Smash. 👌🏻😋 Anonymkode: db910...6a3 1 1
Daisy-love Skrevet 4. august #16 Skrevet 4. august AnonymBruker skrev (51 minutter siden): Tusen takk for svarene jeg fikk. Jeg endte med en tropisk variant; sitron- og pasjonsfrukt-curd og ulike tropiske frukter oppå, samt knust Smash. 👌🏻😋 Anonymkode: db910...6a3 Høres deilig ut 😋 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå