AnonymBruker Skrevet 28. juli #1 Skrevet 28. juli Hva er deres favorittoppskrifter med blåbær? Har plukket masse og trenger inspirasjon sånn utover blåbær og vaniljesaus 😄 Anonymkode: 04fea...736
AnonymBruker Skrevet 28. juli #2 Skrevet 28. juli Blåbærpai, smuldrepai, blåbærsaft, syltetøy, rødgrøt med blåbær, pannekaker med blåbær, formkake og muffins med blåbær og mye, mye mer. Anonymkode: 91fcf...fe6 1
Brunhilde Skrevet 28. juli #3 Skrevet 28. juli Blåbærkake. Jeg bruker denne oppskriften og bytter rabarbra ut med blåbær. Den er veldig god. 2
AnonymBruker Skrevet 28. juli #4 Skrevet 28. juli Frys det ned i passelige porsjonsposer, og bruk det i næringsrike vitaminbombe-smooties utover vinteren? Anonymkode: fda65...2ef 1
visp Skrevet 28. juli #5 Skrevet 28. juli Brunhilde skrev (12 minutter siden): Blåbærkake. Jeg bruker denne oppskriften og bytter rabarbra ut med blåbær. Den er veldig god. Bytter du ut rabarbra med lik vekt blåbær? Og beholder resten av oppskriften som den er? Den så veldig god ut
Brunhilde Skrevet 28. juli #6 Skrevet 28. juli visp skrev (Akkurat nå): Bytter du ut rabarbra med lik vekt blåbær? Og beholder resten av oppskriften som den er? Den så veldig god ut Ja, jeg har gjort det, men har blandet litt maizena i blåbærene siden de avgir litt mer væske enn rabarbra. Jeg syns den er veldig god. 😊
AnonymBruker Skrevet 28. juli #7 Skrevet 28. juli visp skrev (5 minutter siden): Bytter du ut rabarbra med lik vekt blåbær? Og beholder resten av oppskriften som den er? Den så veldig god ut Samme kake fungerer med det meste av frukt og bær. Den blir saftigere/soggy hvis man ikke bruker maisenna som nevnt over. Rabarbra gir fra seg lite væske. Anonymkode: 91fcf...fe6
visp Skrevet 28. juli #8 Skrevet 28. juli Brunhilde skrev (7 minutter siden): Ja, jeg har gjort det, men har blandet litt maizena i blåbærene siden de avgir litt mer væske enn rabarbra. Jeg syns den er veldig god. 😊 Ja, det var smart- å blande i litt maizenna. Har jeg aldri tenkt på før. Må notere meg det
AnonymBruker Skrevet 28. juli #9 Skrevet 28. juli Hender vi plukker opp noen bær fra fryseren og lager rørte blåbær til pannekaker eller vafler feks. Vi fryser ned bærene på brett så de ikke blir en stor klump, lett å ta opp ønsket mengde da. Vi har de i muffins, kaker etc og. Anonymkode: 0d24b...ee1
visp Skrevet 28. juli #10 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Samme kake fungerer med det meste av frukt og bær. Den blir saftigere/soggy hvis man ikke bruker maisenna som nevnt over. Rabarbra gir fra seg lite væske. Anonymkode: 91fcf...fe6 Ja, så i kommentarfeltet at folk hadde prøvd litt forskjellig. Kunne kanskje tenkt å prøve meg med kirsebær (for det prøver jeg å dytte inn overalt ).
RaggyReggie Skrevet 28. juli #11 Skrevet 28. juli Blåbærpai! https://mills.no/melange/oppskrift/glutenfri-blabaerpai/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå