AnonymBruker Skrevet 26. juli #1 Skrevet 26. juli Er det innafor å spise smårettbacon med siste forbruksdag for 3 dager siden? har hørt at siste forbruksdag er mye viktigere enn best før? det smakte ok, luktet ok, pakken var uåpnet og bulet ikke. Men ble litt skeptisk bare.. har så angst for oppkast Anonymkode: 6e8dd...056
Hmmmmmm Skrevet 26. juli #2 Skrevet 26. juli Siden den lukter greit, så er det bare å spise. Du skal jo steke den uansett 1 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli #3 Skrevet 26. juli Hmmmmmm skrev (24 minutter siden): Siden den lukter greit, så er det bare å spise. Du skal jo steke den uansett Men ifølge mattilsynet så kan bakterier komme uten at en lukter eller smaker det på siste forbruksdag produkter. Leste jo det etter jeg spiste det selvfølgelig.. men er bare så stressa Anonymkode: 6e8dd...056
Hmmmmmm Skrevet 26. juli #4 Skrevet 26. juli AnonymBruker skrev (4 timer siden): Men ifølge mattilsynet så kan bakterier komme uten at en lukter eller smaker det på siste forbruksdag produkter. Leste jo det etter jeg spiste det selvfølgelig.. men er bare så stressa Anonymkode: 6e8dd...056 Men du har stekt i høy varme. Det går nok fint
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå