Trude29 Skrevet 23. mars 2006 #1 Skrevet 23. mars 2006 Skulle "slengt" sammen en Dajmiskake, men oppdaget at jeg ikke hadde noe vanlig sukker ! Men derimot en pakke rør/demererasukker. Dette er jo grovere enn vanlig sukker, og brunt. Lurer derfor på om jeg kan bruke det til eggedosis, eller om jeg må vente til jeg får kjøpt vanlig sukker ! Noen som vet ?
Gjest Gjesta Skrevet 23. mars 2006 #2 Skrevet 23. mars 2006 Den vil jo ha litt vanskelig for å løse seg opp, men kanskje du kan bruke bittelitt vann og smelte den, på en eller annen måte?
Gjest Dalwhinnie Skrevet 23. mars 2006 #3 Skrevet 23. mars 2006 Smaksmessig høres det jo veldig godt ut, men problemet er jo at det løser seg dårligere opp. Du kan jo kjøre det i foodprosessor først, slik at det blir finkornet?
Trude29 Skrevet 23. mars 2006 Forfatter #4 Skrevet 23. mars 2006 Takk for gode råd, jenter ! Men det er jo egentlig ikke verre enn at jeg kan drøye til i morgen. For da får jeg jo kjøpt vanlig sukker !
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå