Rannva Skrevet 23. mars 2006 #1 Skrevet 23. mars 2006 Stemmer det at det bare er E.Coli i oppskåret morr? Det står oppskåret på mattilsynets nettsider, men på nyhetene filmer de at hele pølser også blir fjernet..
Gjest Elfrida Skrevet 24. mars 2006 #2 Skrevet 24. mars 2006 De har ikke finni e.coli i andre produkter så langt, men jeg gjetter på at de ikke tar noen sjanser med spekematen fra dette anlegget.
Sun Mei Skrevet 24. mars 2006 #3 Skrevet 24. mars 2006 Butikkene fjerner nok hele pølser for å være på den sikre siden
LilleBille Skrevet 24. mars 2006 #4 Skrevet 24. mars 2006 (endret) På Mattilsynets side står det ikke noe om at det er bare oppskåret pølse som er smittekilde. Mattilsynet ber publikum om ikkje å ete Gilde Birkebeiner Fjellmorr, Gilde Birkebeiner Sognemorr og Gilde Haugpølse. Produkta har lotnummer fra og med L 5484 til og med L 6121. Endret 24. mars 2006 av LilleBille
Gjest Gjest Skrevet 24. mars 2006 #5 Skrevet 24. mars 2006 Jeg spiser bare Nordfjordkjøtt, jeg, inntil videre. Just in case. Og like godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå