Latee Skrevet 23. mars 2006 #1 Skrevet 23. mars 2006 Har to stk kylligfileter her, noen som har forslag til hva jeg kan lage med dem?
Rio Skrevet 23. mars 2006 #2 Skrevet 23. mars 2006 Stek de, krydre, server med ris og salat. Stek de, ha de på skiva. Stek de, ha de i pitabrød.
Latee Skrevet 23. mars 2006 Forfatter #3 Skrevet 23. mars 2006 Tenkte mer på sauser, marinader.. slike ting. Skal være middag idag så bør ikke ta for lang tid
Gjest Shadowlyn Skrevet 23. mars 2006 #4 Skrevet 23. mars 2006 Bretagne kyllingsaus på pose sammen med baguette. Veldig nam.
Arkana Skrevet 23. mars 2006 #5 Skrevet 23. mars 2006 Vi skal ha kylling kiev i dag, det er veldig godt. Du banker kyllingfiletene ganske flate, så legger to på to kuler hvitløkssmør (hjemmelaget eller kjøpt som du vil) og ruller/pakker sammen filetene. Sett fram tre boller, den ene med hvetemel blandet med litt salt og pepper, den andre med vispet egg, den tredje med loffsmuler (daggammel loff kjørt til smuler i foodprocessor). Dypp kyllingen først i mel, så i egg og til slutt i loffsmuler. Klem dem godt fast og sett kaldt 15 minutter. Gjenta dyppingen og sett kaldt 15 minutter til. Brun i panne og etterstek i ovn ved 190 grader i ca 30 minutter. Ellers kan du f.eks.: - del i biter og stek i panne med løk, hvitløk, champignon og paprika. Hell over litt fløte, smak til med god sennep og la koke litt, server med pasta. - Skjær filetene i strimler og stek i panne sammen med potetterninger. Ta ut og stek løk, chili og hvitløk mykt, ha i litt karri og hell over buljong. Legg kylling og poteter tilbake og la koke til det er mørt. Server suppen med en klatt rømme og godt brød til. - Bank filetene flate og brun i panne. Legg i en ildfast form og dekk med hjemmelaget potetmos tilsatt smør, revet ost, gressløk og et egg. Dryss på mer ost og gratiner i ovnen. - Skjær kyllingen i biter og bland med sennep og honning. Stek i panne og server i tortillalefser med salsa, salat og grønnsaker.
Trillian Skrevet 23. mars 2006 #6 Skrevet 23. mars 2006 Oppskrift fra Viestad'en Kylling med honning og pepper. Krydre filtetene med pepper og salt og fersk timian. Stek i smør. Samtidig lager du en saus av vann (mengde tilpasser du etter hvor mange som skal spise, men jeg pleier i hvert fall å bruke ca 2-3 dl når vi er to). Smaksett dette med 2-3- ss honning og 2-3 ss pepper - gjerner osepepper. La dette koke inn til ca halv mengde. Når filetene er nesten ferdige, så hell denne sausen over og fortsett stekingen på lav varme mens du bruker en skje og hele tiden øser over filetene. Serveres med ris og div grønnsaker
Ekko Skrevet 24. mars 2006 #8 Skrevet 24. mars 2006 http://tine.no/oppskrift/39319/ -denne skal jeg snart prøve
Majka Skrevet 24. mars 2006 #9 Skrevet 24. mars 2006 (endret) Denne lagde Wenche på God Morgen Norge i går. Det såg kjempegodt ut og virket superenkelt å lage. Skal teste retten i kveld. Endret 24. mars 2006 av Majka
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå