Gjest Gjest Skrevet 23. mars 2006 #1 Del Skrevet 23. mars 2006 Leste om tsatsiki i en annen traad her, men fant ingen oppskrift. Kan man lage det selv? Hvor lenge holder den seg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Snart medlem* Skrevet 23. mars 2006 #2 Del Skrevet 23. mars 2006 Vi pleier å lage tsatsiki for en dag av gangen, men hvis det har blitt til overs har vi dekket den til med plast, og den funker fint dagen etter og. (Og sikkert så lenge yoghurten har holdbarhet.) Oppskrift: Ca 2-3 dl yoghurt naturell (helst gresk) En halv agurk 1-3 hvitløksfedd, avhengig av hvor sterk hvitløkssmak du ønsker 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper 2 ss extra virgin olivenolje Hakk hvitløken. Skrell agurken og rasp den. Hell av overflødig væske. Bland det hele og server. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. mars 2006 #3 Del Skrevet 24. mars 2006 Den nye matyoghurten til Tine er perfekt til tzatsiki. Trenger ikke renne av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå