Mette Skrevet 22. november 2002 #1 Del Skrevet 22. november 2002 Den senere tid har jeg fått servert nydelige pasta salater ute blandt venner.Jeg har også laget en del, men de bruker en hvitløks dressing de blander inni salaten. Noen som har en god oppskrift de vil dele med meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Midnattsol Skrevet 23. november 2002 #2 Del Skrevet 23. november 2002 Oppskrift på? Pastasalater eller hvitløksdressing? Eller begge deler? En enkel og grei pastasalat jeg har laget er: Pastaskruer/hjul (hva man vil) Salat Bogskinke som jeg steker først Purreløk Og eventuelt andre ingredienser man vil ha med, men dette er faktisk nok. Har av og til litt agurk med også. Så steker jeg baguetter og spiser til, og lager tzatsikidressing. NAM!!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 23. november 2002 #3 Del Skrevet 23. november 2002 Her er min pastasalat: Pastaskruer Bogskinke(stekes først) Bacon i småbiter(stekes flrst) Mais' Paprika (Løk) Bruker å sløyfe det av og til Creme fraiche Philadelfia majones Tror det var allt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 23. november 2002 #4 Del Skrevet 23. november 2002 Hvorfor steker alle skinken? Antar dere mener sånn bogskinke på boks.. visst kan den stekes, men den er da like god, minst, "rå"... Nå lager ikke jeg normalt sett pastasalat, men skulle jeg gjort det ville jeg brukt de ingrediensene jeg normalt sett bruker i en salat (avhenger jo av hva den enkelte foretrekker/liker) samt pasta og en eller annne type kjøtt, enten kylling eller skinkebiter, antakelig. Men jeg ville valgt rå skinke. Blir det så feil? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Midnattsol Skrevet 23. november 2002 #5 Del Skrevet 23. november 2002 Det er vel en smakssak. Jeg liker den best når jeg steker den først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kinga Skrevet 23. november 2002 #6 Del Skrevet 23. november 2002 Dressinger til pastasalaten: Oljebasert: Olivenolje Knust hvitløk Salt Sitrondråper Blandes sammen etter smak og behag. Youghurtbasert: Naturell youghurt Knust hvitløk Salt Pepper Raspet agurk Sitrondråper Blandes sammen etter smak og behag. Vibeke :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hilde Skrevet 24. november 2002 #7 Del Skrevet 24. november 2002 Når jeg lager pastasalat så bruker jeg følgende: Fersk pasta Hvitløksdressing (kjøper som regel den de lager i pasta-butikken her) Kylling Reker (ferske) Selleri Dill Salat (all slags typer) Agurk Tomater Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy Skrevet 27. november 2002 #8 Del Skrevet 27. november 2002 Nydelig pastasalat (oppskriften er rikelig til 6 personer); 500g Pastaskruer 2 pk. Crabsticks - deles i biter 1-2 bs. Rensede reker 2 bs Ananasbiter 1 bs Mais 1 Purre - skjæres i ringer Dressing: 1 beger rømme og 1/4-1/3 flaske Party-dressing blandes i, bør stå og trekke 1-2 timer (helst over natten, så det er grei mat å lage ferdig i god tid) Serverers med (hvitløks)baguetter og ekstra Party-dressing for dem som ønsker det Denne salaten serverer jeg mye om sommeren, men den smaker også godt i stearinlys. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nostalgia Skrevet 30. november 2002 #9 Del Skrevet 30. november 2002 Min pastasalat issalat cherrytomater agurk maiskorn tynne løkringer delt i to, gjerne rødløk (lurt og skylle i vann hvis du ikke er glad i veldig sterk løk smak) grillet kylling uten skinn delt i biter pasta skruer / skjell osv. Bland alt dette Dressing: god olivenolje veldig finhakket hvitløk (mengde etter smak) basilikum finhakket (mengde etter smak) kan også bruke litt tørket basilikum istedenfor salt og pepper etter smak Kok pasta, sil av vann og legg den i en bolle .. bland i dressingen og la den avkjøles.. bland så i resten av ingrediensene og server! Tilbehør: lettrømme og ferskt brød og smør Nam nam:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå