Gjest He Skrevet 23. mars 2006 #1 Skrevet 23. mars 2006 Jeg oppdaget at jeg har en hel boks med krepsehaler i lake stående i kjølleskapet, som går ut på datoen om få dager. Jeg kunne tenkt meg å lage en middagsrett med f.eks stekt ris, grønnsaker og krepsehaler som noen av ingrediensene, men er åpen for alle forslag. Har du tips til hva jeg kan lage, og oppskrift? På forhånd takk!
Gjest Gjesta Skrevet 23. mars 2006 #2 Skrevet 23. mars 2006 Noe som faktisk er godt og helt enkelt er å servere krepsehalene med ris og kylling bretagne saus! Og så en salat ved siden av.. Men dette var kanskje ikke så veldig spennende.. Går sikkert an å brude de i en wok også!!
Gjest piaf Skrevet 23. mars 2006 #3 Skrevet 23. mars 2006 Enkel pastarett: Kok spaghetti. Surr hvitløk og rød chili i olivenolje, bland inn den nykokte spaghettien, krepsehaler (reker eller renset krabbe er også godt), masse hakket bladpersille + salt og pepper. Server med extra virgin olivenolje og sitronbåter.
NullHull Skrevet 23. mars 2006 #4 Skrevet 23. mars 2006 Du kan også bruke de i f.eks. risotto, eller som fyll i bakt potet (bland med kesam, dill, sitronsaft, hakket rødløk, salt, pepper), eller som fyll i omelett er det også kjempegodt !
Gjest He Skrevet 24. mars 2006 #5 Skrevet 24. mars 2006 Takk for alle svar! Jeg synes jeg fikk tre gode forslag her, og skal nå ut og supplere kjøleskapet!
-Fisken- Skrevet 25. mars 2006 #6 Skrevet 25. mars 2006 Krepsehaler er veldig godt i wok sammen med andre skalldyr.
Piarina Skrevet 26. mars 2006 #7 Skrevet 26. mars 2006 Krepsehaler er også godt sammen med et kjöttstykke, som tilbehör.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå