Gå til innhold

Hva kan bakes og fryses en måned før servering?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg arrangerer en stor fest om fire uker. Hva kan jeg bake nå som vil holde seg godt til den store dagen?

brownies, sjokoladekake, muffins med fløte i røra, gulrotkake, donuts, eller andre ting?

alle forslag tas i mot med stor takk:)

Anonymkode: b81fe...10f

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hvis du baker sjokoladekaker så tin de i den boksen de er i, min erfaring er at ellers kan de bli veldig tørre, men når jeg tiner i boks så er de juicy og gode :)

Anonymkode: f4bc6...2d7

AnonymBruker
Skrevet

Mandelbunn, og så lager du bare suksesskremen kvelden før.

Anonymkode: 59eb4...518

  • Liker 2
  • Nyttig 2
Gjest jegerrinne
Skrevet

Gjærbakst

Krydderkake kan ha ostekrem på toppen seinere

Honning kake

Gulrot kake

 

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (18 minutter siden):

Mandelbunn, og så lager du bare suksesskremen kvelden før.

Anonymkode: 59eb4...518

Den kan fryses med kremen.

Anonymkode: 0befb...caa

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Mandelbunn, og så lager du bare suksesskremen kvelden før.

Anonymkode: 59eb4...518

Suksesskremen kan fryses, både alene og på kaka. Om den er på kaka må man fryse kaken inn og deretter dekke med plastfolie. Og ta den opp et døgn før bruk, ta av plasten og tine i kjøleskap. Så evt ringle over smeltet sjokolade.

Anonymkode: 5a979...41d

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Mandelbunn, og så lager du bare suksesskremen kvelden før.

Anonymkode: 59eb4...518

Alltid lurt å ha en mandelbunn på lur. Kan ha på pisket krem og jorbær:)

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Suksesskremen kan fryses, både alene og på kaka. Om den er på kaka må man fryse kaken inn og deretter dekke med plastfolie. Og ta den opp et døgn før bruk, ta av plasten og tine i kjøleskap. Så evt ringle over smeltet sjokolade.

Anonymkode: 5a979...41d

Personlig synes jeg suksesskremen er bedre fersk

Anonymkode: 59eb4...518

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Hvis du baker sjokoladekaker så tin de i den boksen de er i, min erfaring er at ellers kan de bli veldig tørre, men når jeg tiner i boks så er de juicy og gode :)

Anonymkode: f4bc6...2d7

Takk:)

men hva mener du med boks? Mener du at etter kaken er bakt, så legger jeg hele kaken i en boks? Og så tiner jeg kaken i samme boksen? Er det best å dele kaken i biter før den fryses?

Anonymkode: b81fe...10f

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Mandelbunn, og så lager du bare suksesskremen kvelden før.

Anonymkode: 59eb4...518

Smart! Tusen takk! Noen tips til hva du bruker eggeplommene til når du ikke lager kremen med en gang?

Anonymkode: b81fe...10f

Skrevet
AnonymBruker skrev (21 timer siden):

Smart! Tusen takk! Noen tips til hva du bruker eggeplommene til når du ikke lager kremen med en gang?

Anonymkode: b81fe...10f

Lag iskrem eller iskake 

Skrevet
Kaneel skrev (20 timer siden):

Lag iskrem eller iskake 

Eller bernaisesaus

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...