AnonymBruker Skrevet 16. juli #1 Skrevet 16. juli Vi spiser en del kjappe pastaretter til hverdags, og har pleid å velge fullkorn. Den beste varianten som kan kjøpes i vanlig dagligvare har vært Barilla, så vi har hatt Barilla fullkornsspaghetti som fast innslag i kjøkkenskuffen i mange år. Men i det siste har produktet endret seg i negativ retning - både smak og konsistens har tapt seg merkbart synes jeg. Det smaker grøtete av pastaen, selv om den kokes all dente. Så: Har noen tips til en annen fullkornspasta, helst spaghetti, som er rimelig grei å få kjøpt i Norge? (På Meny er alternativene bare Sopps eller Eldorado, og det gjør ikke saken noe bedre). Anonymkode: ec455...911
AnonymBruker Skrevet 17. juli #3 Skrevet 17. juli Takk, det var et av alternativene! Skal testes. Noen som har prøvd Änglamark sin? Anonymkode: ec455...911
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå