Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vi spiser en del kjappe pastaretter til hverdags, og har pleid å velge fullkorn. Den beste varianten som kan kjøpes i vanlig dagligvare har vært Barilla, så vi har hatt Barilla fullkornsspaghetti som fast innslag i kjøkkenskuffen i mange år. Men i det siste har produktet endret seg i negativ retning - både smak og konsistens har tapt seg merkbart synes jeg. Det smaker grøtete av pastaen, selv om den kokes all dente.

Så: Har noen tips til en annen fullkornspasta, helst spaghetti, som er rimelig grei å få kjøpt i Norge? (På Meny er alternativene bare Sopps eller Eldorado, og det gjør ikke saken noe bedre).

Anonymkode: ec455...911

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kjøper Rema sin. 

Anonymkode: 66c52...3fc

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk, det var et av alternativene! Skal testes.

Noen som har prøvd Änglamark sin?

images?q=tbn:ANd9GcQH3LeFEZYb9_xlKA1y28k

Anonymkode: ec455...911

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...