Gå til innhold

Gryte til hvit saus, grøt, andre ting med melk i?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har et sett med Eva Solo gryter/kasseroller, men det svir seg lett om man bruker de til melkeprodukter. 
Har brukt en tefal med belegg, men det begynner å bli dårlig. 
 

Noen som har anbefalinger? 

Anonymkode: 28429...8a0

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det viktige er at pannene har tykk bunn som sprer varmen jevnt i bunnen i tillegg til å gi jevnere endring i temperatur. I tillegg må man være tålmodig og forsiktig med varmen. Bruker man for mye varme, hjelper det ikke uansett hvilken panne, det blir brent uansett. Det eneste man oppnår er at det brente belegget slipper lettere.

Anonymkode: 292a8...7ce

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...