AnonymBruker Skrevet 14. juli #1 Skrevet 14. juli Jeg har et sett med Eva Solo gryter/kasseroller, men det svir seg lett om man bruker de til melkeprodukter. Har brukt en tefal med belegg, men det begynner å bli dårlig. Noen som har anbefalinger? Anonymkode: 28429...8a0
AnonymBruker Skrevet 14. juli #2 Skrevet 14. juli https://www.europris.no/p-gryte-4-2-l-205395 Jeg bruker sånne bl.a. Svir seg aldri og er lett å vaske. Anonymkode: 345aa...a9d 1
AnonymBruker Skrevet 16. juli #3 Skrevet 16. juli https://www.ikea.com/no/en/p/annons-5-piece-cookware-set-glass-stainless-steel-90207402/ vi har disse og det er svært sjeldent jeg svir melkebaserte ting i disse kjelene. Det skjer som regel kun om jeg har glemt å skru ned varmen og deretter gått fra gryta en stund. Anonymkode: 61fd5...123 1
AnonymBruker Skrevet 16. juli #4 Skrevet 16. juli Det viktige er at pannene har tykk bunn som sprer varmen jevnt i bunnen i tillegg til å gi jevnere endring i temperatur. I tillegg må man være tålmodig og forsiktig med varmen. Bruker man for mye varme, hjelper det ikke uansett hvilken panne, det blir brent uansett. Det eneste man oppnår er at det brente belegget slipper lettere. Anonymkode: 292a8...7ce 2
AnonymBruker Skrevet 17. juli #5 Skrevet 17. juli Vi har denne og en større i samme serie - veldig god: https://www.tilbords.no/kjokken/gryter-og-panner/kasseroller/le-creuset-ensc-kasserolle-med-glasslokk-19l-16-cm-black/ Anonymkode: 005b6...98b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå