AnonymBruker Skrevet 13. juli #1 Skrevet 13. juli Jeg lurer på hvilken temperatur og ovnsfunksjon du bruker når du steker italiensk pizza? Anonymkode: 3261e...3b0
AnonymBruker Skrevet 13. juli #2 Skrevet 13. juli Steker helst i pizzaovnen. Hvis vi steker innendørs i vanlig ovn så setter jeg pizzastein i kald ovn og så varmer jeg ovnen i 1 time på maks temp og steker så pizza på øverste hylle med over/undervarme til den er ferdig Anonymkode: 20c65...a22
AnonymBruker Skrevet 15. juli #3 Skrevet 15. juli varmluft på 250 evt full guffe. Pass på tiden! kan ta meget kort tid avh. tykkelse på pizza+fyll. Anonymkode: b318e...ead 1
Gjest Sur sitron Skrevet 15. juli #4 Skrevet 15. juli Jeg bruker pizzastein på grillen ellers steker den i vanlig ovn. Best på grillen, da.
Evot_i_skogen Skrevet 15. juli #5 Skrevet 15. juli (endret) Pizzastein i stekeovnen (midten) som får stå til varming i ca 1 time (pizzastein er undervurdert). Har en kombinert grill og varmluftsfunksjon på stekeovnen, setter den på 300 °C og følger nøye med under steking. Fungerer utmerket til tynn italiensk pizza. Får sprø bunn, stekt topping og de karakteristiske brune stekemerkene på kanten av pizzaen. Har vudrert pizzaovn for å få den enda bedre, men har ikke samvittighet til å bruke pengene på det siden ovnen gir et godt nok resultat.. Skal ha slik pizza til middag i dag, kommer sikkert til å smake nydelig selv om det egentlig er for varmt til å kjøre stekeovnen i 1,5 time 🤣 Endret 15. juli av Evot_i_skogen 1
AnonymBruker Skrevet 15. juli #6 Skrevet 15. juli Bruker over- og undervarme på 300 grader Anonymkode: fc939...ef9 1
Ellah Skrevet 16. juli #7 Skrevet 16. juli Pizzastein som varmes en time, over og undervarme 300 grader
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå