Gjest gjesta Skrevet 21. mars 2006 #1 Skrevet 21. mars 2006 Nåken andre som har merka at gulosten e så mjuk at det så og seie e umulig å skjære den med ostehøvelen?? irriterande.. for osten e veldig goo..
Gjest vimse Skrevet 21. mars 2006 #3 Skrevet 21. mars 2006 Nemlig!!!! Så derfor kjøper vi bare skivet fra synnøve...
Gjest LoisLane Skrevet 21. mars 2006 #4 Skrevet 21. mars 2006 For mye myse, tror nå jeg. Heier litt på Synnøve allikvel, fordi jeg kjenner en.
Gjest gjesta Skrevet 21. mars 2006 #5 Skrevet 21. mars 2006 blir nok over til norvegia igjen ja.. eg orkakje ferdig skjærte skiver, dei e ofte så tjukke syns eg!!
Shea Skrevet 21. mars 2006 #6 Skrevet 21. mars 2006 Et godt tips når osten er for myk. - Legg en bit matpapir over kniven på ostehøvelen når du skal skjere ost. Da går det mye lettere. Heier også på Synnøve eller Coop osten da den er billigere og bedre på smak.
Sniglå Skrevet 22. mars 2006 #8 Skrevet 22. mars 2006 Ånei, den SKAL være myk! Det er jo da den er god :-D
Bekkeblom Skrevet 22. mars 2006 #9 Skrevet 22. mars 2006 Nettopp, det er naturstridig å bruke ostehøvel på ost, uansett. Den skal skjæres med kniv, det er det eneste siviliserte Fysj for norvegia ... spesialtilpassa ostehøvelen og totalt smakløs.
Gjest Emera Skrevet 22. mars 2006 #10 Skrevet 22. mars 2006 (endret) De delte ut Synnøve-ostehøvler for noen år siden. De funker faktisk veldig bra på den myke Synnøve-osten, synes jeg! Men ellers enig i at ost skal skjæres, ikke høvles! Endret 22. mars 2006 av Emera
NullHull Skrevet 23. mars 2006 #12 Skrevet 23. mars 2006 Ånei, den SKAL være myk! Det er jo da den er god :-D ← Så enig, så enig!! Synnøves lettere hvitost er favoritten her i gården. Norvegia er bare tørr og smakløs (synes nå jeg, da).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå