Gjest Gjest Skrevet 21. mars 2006 #1 Skrevet 21. mars 2006 Hvor lang tid tar det før kjøtt bederver!? Om kjøtt er bedervet også stekes,er det fortsatt like farlig,smaker det ekkelt!? og til sist: kjøtt som er stekt opp også forderves er det like ille som rå!? hilsen"kokken" :grine2:
Gjest KokkeLine Skrevet 21. mars 2006 #2 Skrevet 21. mars 2006 Vel, "hobbykokk", når kjøttet er bedervet har det utviklet seg bakterier. Disse lukter og smaker vondt. Men når kjøttet gjennomstekes dør bakteriene, og kjøttet blir derfor ufarlig å spise - men det smaker ikke godt for det (synes jeg ihvertfall). Kjøtt som stekes og blir liggende surner, og bederver ikke som rått kjøtt. Kan ikke tenke meg at slikt kjøtt er sunt. Men noen har jo jernhelse og tåler alt mulig, så det kan hende at magen din oppfører seg helt fint etter et måltid med bedervet kjøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå