Sovesmurf Skrevet 20. mars 2006 #1 Skrevet 20. mars 2006 Fikk et godt tips i dag om å bruke ferdige kakebunner til bløtkake. Lurer bare på om det er noen her som har brukt sånne, og hva dere ev. dynker de med. Ser for meg at de er litt tørre, men helt geniale for sånne bakeanalfabeter som meg
Gjest LoisLane Skrevet 20. mars 2006 #2 Skrevet 20. mars 2006 De bør dynkes, ja. Du kan dynke med juice, saft, melk - alt etter hva du fyller med.
Sovesmurf Skrevet 20. mars 2006 Forfatter #3 Skrevet 20. mars 2006 Enda et spørsmål, skal de dynkes sånn at alt blir dekket, at de blir skikkelig våte?Er helt amatør her
Gjest Fruktfat Skrevet 20. mars 2006 #4 Skrevet 20. mars 2006 ta væske i en spiseskje, og hell sakte og forsiktig i en sirkel rundt på kaka, den skal ikke bli blaut. mamma brukte alltid safta fra en ananasboks, brukte ikke hele, men noen skjeer.
Susan Sto Helit Skrevet 22. mars 2006 #5 Skrevet 22. mars 2006 ta væske i en spiseskje, og hell sakte og forsiktig i en sirkel rundt på kaka, den skal ikke bli blaut. mamma brukte alltid safta fra en ananasboks, brukte ikke hele, men noen skjeer. ← Det brukte mamma også på sine ferdigkjøpte bunner. Og så brukte hun ananasen inni kaka etterpå. *Nam*
Lealaus Skrevet 22. mars 2006 #6 Skrevet 22. mars 2006 Bruker melk på rene kremkaker og appelsinjuice på kaker som skal pyntes med slike mandarinbåter. Yumyum.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå