Gå til innhold

Ferdigkjøpte kakebunner... dynking?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk et godt tips i dag om å bruke ferdige kakebunner til bløtkake. Lurer bare på om det er noen her som har brukt sånne, og hva dere ev. dynker de med. Ser for meg at de er litt tørre, men helt geniale for sånne bakeanalfabeter som meg :)

Videoannonse
Annonse
Gjest LoisLane
Skrevet

De bør dynkes, ja. Du kan dynke med juice, saft, melk - alt etter hva du fyller med.

Skrevet

Enda et spørsmål, skal de dynkes sånn at alt blir dekket, at de blir skikkelig våte?Er helt amatør her :sjenert:

Gjest Fruktfat
Skrevet

ta væske i en spiseskje, og hell sakte og forsiktig i en sirkel rundt på kaka, den skal ikke bli blaut. mamma brukte alltid safta fra en ananasboks, brukte ikke hele, men noen skjeer.

Skrevet
ta væske i en spiseskje, og hell sakte og forsiktig i en sirkel rundt på kaka, den skal ikke bli blaut. mamma brukte alltid safta fra en ananasboks, brukte ikke hele, men noen skjeer.

Det brukte mamma også på sine ferdigkjøpte bunner. Og så brukte hun ananasen inni kaka etterpå. *Nam*

Skrevet

Bruker melk på rene kremkaker og appelsinjuice på kaker som skal pyntes med slike mandarinbåter. Yumyum.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...