AnonymBruker Skrevet 8. juli #1 Skrevet 8. juli Skal lage kikerter med krydder, som snacks. I stedet for potetgull. Hvordan lager jeg de best og at de holder seg gode et par timer? Tenkte jeg ringlet litt over olje og krydder som hvitløkspulver, salt, pepper, paprikakrydder? Noe annet eller mer? Spises etter to timer laget. Jeg har både stekeovn og airfrayer. Kun som snacks. Anonymkode: a0ec9...9c7
Jegkjedermeg Skrevet 8. juli #2 Skrevet 8. juli Har aldri lagd dette selv - men min første instinkt ville vært å hive dem i airfryer. Begge tenker jeg funker vell like bra, airfryer kan være mindre stress da om du ikke orker å varme ovnen, osv.
AnonymBruker Skrevet 9. juli #3 Skrevet 9. juli Begge deler går bra, airfryer går litt fortere Anonymkode: 0609a...530
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå