AnonymBruker Skrevet 7. juli #1 Skrevet 7. juli Inni et skap i en åpen pose? Den er ikke heelt fast i konsistensen når jeg kjenner på den - men fargen på selve fedden er hvit og fin. Tror den har lagt i 3-4 uker siden jeg kjøpte den i butikken Anonymkode: 8b344...264
AnonymBruker Skrevet 7. juli #2 Skrevet 7. juli Så lenge den ikke har begynt å «vokse» og ellers ser fin ut så går det nok helt fint, det er ikke farlig at den er myk. Anonymkode: 48a4b...d72
AnonymBruker Skrevet 7. juli #3 Skrevet 7. juli Det er en liten hvit "spire-tupp". Spiste en halv fed. Kan man bli skikkelig dårlig av gammel hvitløk? Anonymkode: 8b344...264
AnonymBruker Skrevet 7. juli #4 Skrevet 7. juli AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det er en liten hvit "spire-tupp". Spiste en halv fed. Kan man bli skikkelig dårlig av gammel hvitløk? Anonymkode: 8b344...264 Det har jeg aldri blitt hvertfall. Tips, frys ned hvitløk. Anonymkode: 9f773...eaf 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå