Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #1 Del Skrevet 20. mars 2006 http://www.dagbladet.no/dinside/2006/03/20/461236.html Mattilsynet mener nå at det er spekepølse som er smittekilden for de mange E-coli utbruddene. Blir spennende å se hva de kommer fram til neste uke. Da er det vel kjøttkakene som får gjennomgå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 20. mars 2006 #2 Del Skrevet 20. mars 2006 Problemet med dagbladet, er jo at dem ikke klarer å formulere ting lengre. Sist uke skrev dagbladet "kast _ALL_ kjøttmat du har i kjøleskapet, sier mattilsynet", mens alle andre klarte å formulere det til "kast all farsemat". Nå skriver dagbladet at spekepølse _ER_ smittekilden, mens alle andre sier "mulig smittekilde".. Vet ikke helt om jeg stoler på dagbladets uttalelser lengre, jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #3 Del Skrevet 20. mars 2006 Nei, du sier absolutt noe der. Media må definitivt ta sin del av skylda for dette hysteriet. Skulle ikke forundre meg om Gilde planlegger endel søksmål når dette er over. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #4 Del Skrevet 20. mars 2006 Ikke nå lenger? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest 2 Skrevet 20. mars 2006 #5 Del Skrevet 20. mars 2006 Et av poengene er vel uansett at det var dumt å kaste all kjøttdeigmat i forrige uke. Denne uka kaster vi spekepølse, til neste uke blir det kanskje youghurt og hvem vet om påsken må feires uten egg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #6 Del Skrevet 20. mars 2006 Hungersnøden nærmer seg Norge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #7 Del Skrevet 20. mars 2006 http://www.mattilsynet.no/mat/naeringsmidd...coli_o103_34463 Mattilsynets uttalelse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #8 Del Skrevet 20. mars 2006 Nei, du sier absolutt noe der. Media må definitivt ta sin del av skylda for dette hysteriet. Skulle ikke forundre meg om Gilde planlegger endel søksmål når dette er over. ← Helt enig, og håper faktisk at Gilde på en eller annen måte finner grunnlag for søksmål. Kanskje vi i fremtiden kan få en mer ansvarlig og etterrettelig presse her til lands. Nei, glem forresten det siste jeg skrev - det vil jo være helt utopi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kelsey Skrevet 20. mars 2006 #9 Del Skrevet 20. mars 2006 Problemet med dagbladet, er jo at dem ikke klarer å formulere ting lengre. Sist uke skrev dagbladet "kast _ALL_ kjøttmat du har i kjøleskapet, sier mattilsynet", mens alle andre klarte å formulere det til "kast all farsemat". Nå skriver dagbladet at spekepølse _ER_ smittekilden, mens alle andre sier "mulig smittekilde".. Vet ikke helt om jeg stoler på dagbladets uttalelser lengre, jeg. ← Jeg vet ikke om jeg stoler på Mattilsynets uttalelser lengre, jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 20. mars 2006 #10 Del Skrevet 20. mars 2006 Vi får bli vegitarianere.. eller leve på luft og kjærlighet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #11 Del Skrevet 20. mars 2006 Vi får bli vegitarianere..← Men tenk på alle sprøytemidlene da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Floja Felíz Skrevet 20. mars 2006 #12 Del Skrevet 20. mars 2006 Nei, du sier absolutt noe der. Media må definitivt ta sin del av skylda for dette hysteriet. Skulle ikke forundre meg om Gilde planlegger endel søksmål når dette er over. ← Ja, det er helt ufattelig at Gilde har fått kjeltringstempelet når man ikke har hatt et fnugg av bevis!! Utrolig lite gjennomtenkt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane How Skrevet 20. mars 2006 #13 Del Skrevet 20. mars 2006 Lurer på om Mattilsynet vil være like skråsikre på at det er spekepølsa som de var på kjøttdeigen? En eller annen derfra uttalte jo at de var skråsikre på at det var Gildes 103 fra Rudshøgda, på det grunnlag at de ikke hadde andre kilder å mistenke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #14 Del Skrevet 20. mars 2006 Synes det høres litt merkelig ut at det plutselig er spekepølse som er synderen. Det er jo små barn, helt ned til ett års alderen som har blitt syke. De spiser vel heller sjelden spekepølse. Alt for salt for små mager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #15 Del Skrevet 20. mars 2006 Jeg er bonde med fulle fjøset av storfe.....dette er jo bare tragisk.....godt å høre at dere ikke har mista tilliten til Gilde.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Tapir Skrevet 20. mars 2006 #16 Del Skrevet 20. mars 2006 Lurer på om Mattilsynet vil være like skråsikre på at det er spekepølsa som de var på kjøttdeigen? En eller annen derfra uttalte jo at de var skråsikre på at det var Gildes 103 fra Rudshøgda, på det grunnlag at de ikke hadde andre kilder å mistenke. ← Mattilsynet har vel vært skeptiske hele tida, de...? Det er Folkehelseinstituttet som har vært så inni hampen skråsikre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #17 Del Skrevet 20. mars 2006 Synes det høres litt merkelig ut at det plutselig er spekepølse som er synderen. Det er jo små barn, helt ned til ett års alderen som har blitt syke. De spiser vel heller sjelden spekepølse. Alt for salt for små mager. ← Mulig foreldre nå til dags er mer fornuftige enn mine var, men da jeg liten var spekepølse yndlingsmaten min.. Masse bilder der jeg sitter i barnevogna og spiser spekepølse. Kan umulig ha vært mer enn 1,5 - 2 år gammel iallefall. Uansett, virkelig på tide at de begynner å vurdere andre smittekilder enn kjøttdeig! (selv om disse spekepølseproduktene var lagd av en underavdeling av Gilde de også..) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane How Skrevet 20. mars 2006 #18 Del Skrevet 20. mars 2006 (endret) Okey, mulig jeg blander Folkehelseinstituttet og Mattilsynet. Jeg syns uansett det er litt rart at en eller annen kunne si seg så sikker på at det var Gildes kjøttdeig (selv om det var sannsynlig), at de ikke ville vurdere annet akkurat da. Kjøttdeig er jo noe folk flest spiser ofte, og har endel av i fryseren, så det er i og for seg ikke så unaturlig at det ville være en fellesnevner uansett om det var smittekilden eller ei. Nå vet ikke jeg hvor mye media har vrenget på dette, bare så det er sagt. Endret 20. mars 2006 av Jane How Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Knurr Skrevet 20. mars 2006 #19 Del Skrevet 20. mars 2006 E.coli, fugleinfluensa, salmonella, kugalskap, sprøytemidler, musekadavre i brød... Jeg tror vi blir nødt til å leve på sjokolade. Alle sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2006 #20 Del Skrevet 20. mars 2006 E.coli, fugleinfluensa, salmonella, kugalskap, sprøytemidler, musekadavre i brød... Jeg tror vi blir nødt til å leve på sjokolade. Alle sammen. ← Fått mail i dag du også skjønner jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå