AnonymBruker Skrevet i går, 19:35 #1 Skrevet i går, 19:35 Kan man lage lefseruller dagen før de skal serveres? Jeg har invitert en del folk til fest, og vil servere litt forskjellig enkel tapas, men totalt sett tar alt sånt så lang tid å lage til. Godt med alt som er gjort dagen før. Vil lefserullene bli litt tørre, kanskje? Anonymkode: 1942c...175
AnonymBruker Skrevet 17 timer siden #2 Skrevet 17 timer siden Hvis du dekker de godt til under plast vil de ikke bli tørre. Men de vil bli soggy og mindre delikate. Lefseruller fra dagen før er topp restemat, men ikke noe man serverer «til folk». Anonymkode: f5bf8...df7
AnonymBruker Skrevet 16 timer siden #3 Skrevet 16 timer siden Jeg spiser det som restemat, men serverer det ikke. Det er imidlertid mat som tåler å stå litt. Lag deg et tidsskjema. Og lag lefseruller ca 2-3 timer før besøket. Det kan stå kaldt med plast over. Ellers er det perfekt mat for "kjøkkenhjelp". Inviterer jeg mange så ber jeg ofte 1-2 av mine nærmeste om å komme litt tidlig på litt vin, skravling og matlaging. (går begge veier, og vi vet hvem av oss som liker slikt). Anonymkode: 2b73d...a61
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå