AnonymBruker Skrevet 5. juli #1 Skrevet 5. juli Kjøttkaker i brun saus, hvordan lager du sausen? Hvordan lager man saus av kraft fra kjøttkakene? Har så lyst til å få til gode kjøttkaker i god-god saus! 🥺 Anonymkode: 0f07a...219
Haldrup Skrevet 6. juli #2 Skrevet 6. juli Brun saus av/til kjøttkaker... Stek kjøttkakene i rikelig meierismør, når de er stekt, tilsetter du hvetemel i samme forhold som du har fettstoff/smør i panna... Rører sammen til porøs deigaktig konsistens, steker slik 2-3 min (dette "baker" melet og fjerner typisk mel smak)... Tilsett nå kraft og vann til ønsket mengde saus.... små kokes 10min.... Smak til med salt, pepper, sukker, ketchup, soyasaus, etc. alt etter hvilke smaker du liker... Sausen bør ha en god salt/søtt/syre balanse 100g smør / 100g hvetemel.... jevner ca. 1 liter veske til vanlig tykk saus. 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå