Gå til innhold

Tatovering


elle

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Jeg tok min første totovering for 3 år siden, og det var et keltisk (ganske feminint) mønster på ankelen.

Da jeg syntes det gjorde utrolig vondt, så bestemte jeg mer for at dette var første og siste gangen..

Men i fjor sommer så fikk jeg et innfall og tok en ny en i nakken...

Det ble ying og yang som ser ut som en brennende sol... Er ganske fornøyd med tatoveringene mine! Men, det blir forhåpentligvis en stund til neste gang!

Kan fort bli litt harry med for mye.,...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

On 2002-04-03 19:54, anonym (Stine) wrote:

(...)Altså, når jeg blir gammel og skrukkete, da har jeg bestemt meg for å få tatovert et sånt "fornminnemerke" på rompa.

Så genialt! LOL!!! icon_biggrin.gif

Utrolig morsom idé!

Catzy

- flirer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en svart skorpion bakpå høyre skulder. Jeg er født i skorpionens tegn.

Mutter var ganske skeptisk, men jeg sa til henne, at når jeg blir 60, så er jeg faktisk ikke alene om å ha tattis. 12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har enda ikke noen tatoo, men har veldig lyst på en på magen. Lurer bare på hvordan den blir etter en graviditet, når huden på magen har blitt strukket ganske mye. Noen som vet?1212[ Dette Innlegg er endret av: Babyface den 2002-04-10 18:11 ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har en svale bak på venstre skulder. Planlegger en cover-up i disse dager, og har fått en venninne til å tegne et nytt motiv. Gleder meg til å få den nye da jeg begynner å bli ganske lei svalen. Den nye tatoveringen er i tillegg langt mer personlig og dermed vil jeg også komme til å like den bedre!

Nelle icon_smile.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en svart tribal rundt venstre overarm og er såååå fornøyd med den! Har hatt den i 5 år og ikke angret en dag! Den er spesialtegnet, så det er bare jeg i hele verden som har den... Ser på det som en utsmykking av kroppen, og synes tatoveringer er både pent og sexy. MEN: jeg kan ikke FORDRA fargetatoveringer! Det blir så glorete og "harry"... Hvis du har en tatovering på f.eks armen eller skulderen med farger, da må du jo tenke på hvilke farger du har på klærne, slik at det ikke kræsjer... Nei, takke meg til svarte/mørke ensfargete tatoveringer. Jeg har fått tgnet en til korsryggen også, så når jeg får penger så kanskje! Men det kan bli for mye også da. Man blir fort bitt av basillen, så man må passe på litt!

Go for it girl! Hvis du tenker over motivet nøye på forhånd vil du ikke angre! Jeg synes det er tryggest å tatovere tribals, eller mønstre om du vil, fordi dette er en ren utsmykning og ikke en ting du kan endre mening om.

Jeg satt i ca 40 min med min, og smerten var absolutt utholdbar! (Bortsett fra på undersiden av armen, der var det veeeldig vondt...)Kjennes ut som om noen riper deg hardt i huden med en saks eller noe.

Men en ting til dere som lurer på hvor dere skal ha tatoveringen: Det er ikke lov i Norge å tatovere i ansiktet, halsen, på hender eller føtter. Dette på grunn av at blodårene ligger så langt opp i overflaten.

Og til slutt; Bare av denne tråden ser vi jo at det ikke er farlig å bli gammel med tatovering, alle andre har det jo også! icon_wink.gif Tenk dere når vi sitter på gamlehjemmet og sammenligner skrukkete, grønne tatoveringer og mimrer over de glade ungdomsdagene... icon_lol.gif

Silje icon_razz.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har en liten (1*1 cm) blå fiol øverst på høyre pupp....kjempesøt, synes jeg, og bryr meg ikke om hva andre sier...mannen min synes også den er søt..fikk den da jeg var 18. Om jeg angrer elle ikke når jeg blir gammel, det kan jeg jo ikke vite...er jo ikke akkurat den eneste med tattis da...

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...
Gjest Anonymous
huff ja. Tatoveringer.*sukk*. Er ei skikkelig pyse jeg egentlig. Liker ikke "at det gjør vondt"

Hehe.gif

Hvor lang tid brukte dere i stolen da? Om hvor vondt det gjør? (samenligning)

Jeg har lyst på et kinesisk tegn som betyr leken eller kvinne på halsen eller ei eventyr sol med flammer rundt på korsryggen. Så de sises litt:)  

Men det var det da.. At jeg er pysete.

hoppe.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke, men har litt lyst på en....

Vil ha en nederst på benet, (på siden....) over ankelen. Vanskelig å finne et motiv som ikke "alle" har. + er litt pyse også.

Tok piercing i ørebrusken på begge ører i går, så det får holde med smerte for en stund...phuii! Vondere enn vanlig ta-hull-iøret-pistol, ja !

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjør det ikke kjempe vondt??

Jeg har lyst på tatovering, når jeg er gammel nok...

Hva er aldresgrensen?? Ikke mer enn 18år vel?

Og er det lavere aldersgrense i Danmark?? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...