Gjest Gjesta Skrevet 19. mars 2006 #1 Skrevet 19. mars 2006 Har en pose frosne, rå kyllingvinger og en frityrkoker. Går det bra å fritere de som de er, bør de eventuelt rulles i en eller annen brød-blanding (ala tempura) først? Annet? Elsker frityrstekte kyllingvinger man får kjøpt på gatekjøkken og vil så gjerne lage gode sånne hjemme!
Arkana Skrevet 19. mars 2006 #2 Skrevet 19. mars 2006 Jeg vender dem i en blanding av litt mel og mye krydder (paprikapulver, løkpulver, hvitløkspulver, chilipulver, cayennepepper osv).
Gjest Gjesta Skrevet 21. mars 2006 #3 Skrevet 21. mars 2006 Tusen takk, Arkana (ikke overrasket over å finne svar fra deg her. Du er da bare helt utrolig god på mat? Så flott for oss andre her at du i tillegg syns det er fint å dele dine kunnskap med oss!)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå