Gjest Lusji Skrevet 19. mars 2006 #1 Del Skrevet 19. mars 2006 Jeg trenger tips til ulike lunsj-salater. Har du noen på lager? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 19. mars 2006 #2 Del Skrevet 19. mars 2006 Noen idéer: Med grønn salat som basis: Tunfisk, rødløk/vårløk, tomater, kalamataoliven, hardkokt egg og vinaigrette. Gjerne også lettkokte aspargesbønner, om du har - eller kikerter/røde bønner fra boks. Eller en av mine enkle grønne favoritter: Grønne salatblader (inkl. ruccola), avokado og valnøtter - med sitronsaft og olivenolje. Også godt med kyllingbiter i. Pastasalat: Fullkornspasta eller grov speltpasta, røkelaks, vårløk, tomater, feta, hakket persille, ristede pinjekjerner og vinaigrette. Ellers prøvde jeg limabønner/butterbeans/cannelinibønner i vegetarisk pastasalat på mandag, sammen med bl.a. grillet squash, soltørkede tomater, kalamataoliven, frisk chili, litt rå hvitløk og vinaigrette. Kjempegodt! Jeg slår også gjerne et slag for byggryn i salat til lunsj. Må legges i vann natten over først, og kokes ca. 40-45 min - får en litt klebrig konsistens. Jeg synes de smaker kjempegodt, gjerne sammen med tomater, vårløk og nøtter, feks valnøtter eller pinjekjerner. Og byggryn er svært sunt - fulle av proteiner, fiber og antioksidanter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. mars 2006 #3 Del Skrevet 19. mars 2006 Forslag til ingredienser: skinke, kylling, tunfisk, hardkokt egg, osteterninger, forskjellige typer salater, paprika, agurk, tomater/cherrytomater, fetaost, couscous, bulgur, pasta, ananas, maiskorn, løk, hvitløk, oliven, sukkererter, avocado, linser, bønnespirer, champignon, krutonger, kikerter og mye mer. Oppskrifter på dressing: Amerikansk blue cheese-dressing, fransk dressing, karridressing og ranchdressing. To yoghurtdressinger og en kesamdressing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 21. mars 2006 #4 Del Skrevet 21. mars 2006 Jeg har brukt å ha bare vanlig youghurt naturell som dressing... Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå