AnonymBruker Skrevet 27. juni #1 Skrevet 27. juni Bakte 2 brød, det ene ble spist nybakt og det andre fryst ned. Det ble godt, men kunne vært litt saftigere, hvordan burde jeg tine og servere det andre for at det skal bli minst mulig tørt? Anonymkode: 7140b...c62
AnonymBruker Skrevet 27. juni #3 Skrevet 27. juni Rist det på laveste varme. Blir som nybakt. Jeg gjør det med polarbrød, gjør dem så myke og fluffy. Anonymkode: 66cbc...057
AnonymBruker Skrevet 27. juni #4 Skrevet 27. juni AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Bakte 2 brød, det ene ble spist nybakt og det andre fryst ned. Det ble godt, men kunne vært litt saftigere, hvordan burde jeg tine og servere det andre for at det skal bli minst mulig tørt? Anonymkode: 7140b...c62 Ostesmørbrød, hvitløksbrød eller tilberedt som krutonger til suppe, eller du kan putte det i suppe - Europa har plenty med oppskrifter på suppe med gammelt brød. Eller du kan steke dem i smør og servere til egg, om dette er frokost eller lunsj. Anonymkode: 955db...a5b
AnonymBruker Skrevet 27. juni #5 Skrevet 27. juni Det skal serveres gjester til frokost med diverse innkjøpt pålegg, så vanskelige skiver. AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Rist det på laveste varme. Blir som nybakt. Jeg gjør det med polarbrød, gjør dem så myke og fluffy. Anonymkode: 66cbc...057 Redd det blir enda tørrere ved mer varmebehandling, men kanskje ikke? Anonymkode: 7140b...c62
AnonymBruker Skrevet 27. juni #7 Skrevet 27. juni AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det skal serveres gjester til frokost med diverse innkjøpt pålegg, så vanskelige skiver. Redd det blir enda tørrere ved mer varmebehandling, men kanskje ikke? Anonymkode: 7140b...c62 Du kan jo forsøke med en skive nå og se om det funker? Jeg synes i hvert fall det funker bra når brødet begynner å bli tørst. En runde i brødristeren på laveste varme. Anonymkode: 66cbc...057
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå