Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Wraps med skinke, majo og sprø løk. 

AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (3 timer siden):

I brun lapskaus vil det sikkert være kjempegodt. 

Tror du har rett i det. :spise:

Anonymkode: 610b9...bc4

Skrevet

På stekte nudler eller i nudelsuppe. 

AnonymBruker
Skrevet

Mange gode forslag her! 

Som barn av 80-tallet har jeg en guilty pleasure fra frokost hos en venninne jeg sov over hos noen ganger. Faren hennes serverte speilegg stekt på begge sider på brødskive med ketchup og sprø løk. Det høres jo helt grotesk ut nå, men en gang i blant lager jeg meg det og det er digg!

Ellers varer jo en sånn pose lenge, så det er jo lite stress å ha den i skapet til senere pølsemiddager, roastbeefsmørbrød eller indisk. 

Anonymkode: 08690...f82

Skrevet
AnonymBruker skrev (På 27.6.2025 den 9.50):

Med mindre du putter i deg en pose hver dag tenker jeg du skal kose deg med god samvittighet. 

Det eneste som er selges over disk i Norge og er usunt uavhengig av mengde er alkohol og tobakk. 

Anonymkode: e7436...fc6

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/ny-studie-derfor-kan-litt-alkohol-vaere-bra-for-helsa/17552783/

 

Brus er usunt fra første dråpe

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Godt oppå leverpostei eller roastbiff med remulade 

På karbonadesmørbrød 

Kanskje godt å strø på pizza rett før servering?

Anonymkode: fc0c4...51f

AnonymBruker
Skrevet

Var akkurat i Gdansk,der fikk du en slags sprø løk på kinamaten på den ene restauranten vi var på. Overraskende godt faktisk. 

Anonymkode: f8f7f...18c

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 26.6.2025 den 21.33):

Samboer og jeg hadde et par pølsemiddager her med gode pølser fra Jacobs i lompe med sprø løk til.

Etter det hadde vi pytt i panne som jeg krydret med sprø løk, og det var faktisk overraskende godt.

Men vi har fortsatt halve posen igjen. Er det noe annet spennende vi kan bruke sprø løk til?

Anonymkode: 183f7...719

Jeg setter en klype på posen og legger den i skapet. Da holder den seg godt i mange uker. Bruker den når det passer seg slik. Blir den for gammel går den i bosset. Jeg gidder ikke sette himmel og jord i bevegelse for å få brukt opp en halvtom pose sprøløk som koster 12 kr i innkjøp. Da går vinninga opp i spinninga. 

Anonymkode: 0cab4...1ae

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

På tartar.

Anonymkode: bb6dc...a38

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...