Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Samboer og jeg hadde et par pølsemiddager her med gode pølser fra Jacobs i lompe med sprø løk til.

Etter det hadde vi pytt i panne som jeg krydret med sprø løk, og det var faktisk overraskende godt.

Men vi har fortsatt halve posen igjen. Er det noe annet spennende vi kan bruke sprø løk til?

Anonymkode: 183f7...719

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tøm ut i handa og knask i vei

Anonymkode: ef44c...898

  • Liker 11
  • Hjerte 1
Skrevet

 På skive med roastbiff

  • Liker 7
Skrevet

Noen hadde sikkert prøvd det ut på softis, litt som med bacon 

  • Liker 4
Gjest jegerrinne
Skrevet

På brødskive med roastbiff

Hamburger

Til flesk og dupe

AnonymBruker
Skrevet

Oppå brødskive med dansk salami og remulade. 

Anonymkode: b63ac...7a1

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Oppå potetmos!

Anonymkode: 47117...880

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Lage bao buns å toppe med sprø løk

Anonymkode: d01db...bc7

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Bruker det i salater, nudelsupper, wok bl.a.

AnonymBruker
Skrevet

Takk for mange gode forslag.

Jeg hadde en Fjordland Kjøttsuppe til kveldsmat og strødde litt sprøløk over. Det var faktisk også godt.

TS

Anonymkode: 183f7...719

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

På stekt torsk/sei, om du ikke orker å steke løk

 

Anonymkode: d7d46...0d0

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (24 minutter siden):

Tøm ut i handa og knask i vei

Anonymkode: ef44c...898

Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔

Anonymkode: bc309...1ac

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Fungerer på karbonader også ;) 

 

Ellers kan jeg fint finne på å maule det om jeg er fysen men ikke har noe bedre. Men det er et stykke ned på listen på maulefronten, det skal være temmelig skrapa i skapa. Men det GÅR. 
 

Men sprøstekt løk holder jo en evighet, lukk posen ordentlig med klips så tåler den å ligge lenge.

Anonymkode: d3db4...2fa

  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔

Anonymkode: bc309...1ac

Jeg gjør også det... sinnsykt mye kalorier :) 

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔

Anonymkode: bc309...1ac

Med mindre du putter i deg en pose hver dag tenker jeg du skal kose deg med god samvittighet. 

Det eneste som er selges over disk i Norge og er usunt uavhengig av mengde er alkohol og tobakk. 

Anonymkode: e7436...fc6

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

PÅ skive med roastbiff og remulade er det aller beste. Men ellers brukes det her i huset også på taco og burger.

Anonymkode: 4a590...c38

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har fått det for meg at det kan være godt i lapskaus, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. :ler:

Anonymkode: 610b9...bc4

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Jeg har fått det for meg at det kan være godt i lapskaus, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. :ler:

Anonymkode: 610b9...bc4

I brun lapskaus vil det sikkert være kjempegodt. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...