AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:33 #1 Skrevet torsdag kl 19:33 Samboer og jeg hadde et par pølsemiddager her med gode pølser fra Jacobs i lompe med sprø løk til. Etter det hadde vi pytt i panne som jeg krydret med sprø løk, og det var faktisk overraskende godt. Men vi har fortsatt halve posen igjen. Er det noe annet spennende vi kan bruke sprø løk til? Anonymkode: 183f7...719
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:34 #2 Skrevet torsdag kl 19:34 Tøm ut i handa og knask i vei Anonymkode: ef44c...898 8 1
Laraa Skrevet torsdag kl 19:39 #4 Skrevet torsdag kl 19:39 Noen hadde sikkert prøvd det ut på softis, litt som med bacon 3
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:41 #5 Skrevet torsdag kl 19:41 Bruk det i en biryani 😍 https://matpaabordet.no/2020/10/30/kylling-biryani-en-indisk-alt-i-en-gryte-festmaltid/ Anonymkode: b8558...d60 1
jegerrinne Skrevet torsdag kl 19:41 #6 Skrevet torsdag kl 19:41 På brødskive med roastbiff Hamburger Til flesk og dupe 2
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:42 #7 Skrevet torsdag kl 19:42 Oppå brødskive med dansk salami og remulade. Anonymkode: b63ac...7a1 1
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:49 #8 Skrevet torsdag kl 19:49 Oppå potetmos! Anonymkode: 47117...880 2
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:49 #9 Skrevet torsdag kl 19:49 Lage bao buns å toppe med sprø løk Anonymkode: d01db...bc7
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:49 #10 Skrevet torsdag kl 19:49 Rask thai nudelsalat - Oda https://oda.com/no/recipes/2762-silje-og-solvold-rask-thai-nudelsalat/?channable=017c24696400323736322a&%3Futm_campaign=Always_on_Acquisition_Dynamisk_Middagstips_Ida&utm_source=Instagram_Feed&utm_medium=social&utm_content=Oda_Dynamic_carousel_green_recipes&utm_term=Catalog_Acquisition_Grønnere&clid=6277524464519_6277524465519_6277533267319&fbclid=PAAaZ-OnOOQyiBJBxrLDKUiGgeVZYBJAE7cHt0xYir4PjlciFtqNABRTHt8L0&external_browser_redirect=true Denne er god😊 Anonymkode: e0585...c62
Jessica Jones Skrevet torsdag kl 19:54 #11 Skrevet torsdag kl 19:54 Bruker det i salater, nudelsupper, wok bl.a.
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:55 #12 Skrevet torsdag kl 19:55 Takk for mange gode forslag. Jeg hadde en Fjordland Kjøttsuppe til kveldsmat og strødde litt sprøløk over. Det var faktisk også godt. TS Anonymkode: 183f7...719
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:56 #13 Skrevet torsdag kl 19:56 På stekt torsk/sei, om du ikke orker å steke løk Anonymkode: d7d46...0d0 1
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 20:00 #14 Skrevet torsdag kl 20:00 AnonymBruker skrev (24 minutter siden): Tøm ut i handa og knask i vei Anonymkode: ef44c...898 Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔 Anonymkode: bc309...1ac 1
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 20:05 #15 Skrevet torsdag kl 20:05 Fungerer på karbonader også Ellers kan jeg fint finne på å maule det om jeg er fysen men ikke har noe bedre. Men det er et stykke ned på listen på maulefronten, det skal være temmelig skrapa i skapa. Men det GÅR. Men sprøstekt løk holder jo en evighet, lukk posen ordentlig med klips så tåler den å ligge lenge. Anonymkode: d3db4...2fa 1
visp Skrevet torsdag kl 20:05 #16 Skrevet torsdag kl 20:05 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔 Anonymkode: bc309...1ac Jeg gjør også det... sinnsykt mye kalorier
AnonymBruker Skrevet i går, 07:50 #17 Skrevet i går, 07:50 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔 Anonymkode: bc309...1ac Med mindre du putter i deg en pose hver dag tenker jeg du skal kose deg med god samvittighet. Det eneste som er selges over disk i Norge og er usunt uavhengig av mengde er alkohol og tobakk. Anonymkode: e7436...fc6 1
AnonymBruker Skrevet i går, 07:52 #18 Skrevet i går, 07:52 PÅ skive med roastbiff og remulade er det aller beste. Men ellers brukes det her i huset også på taco og burger. Anonymkode: 4a590...c38
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #19 Skrevet 20 timer siden Jeg har fått det for meg at det kan være godt i lapskaus, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. Anonymkode: 610b9...bc4
Brunhilde Skrevet 16 timer siden #20 Skrevet 16 timer siden AnonymBruker skrev (4 timer siden): Jeg har fått det for meg at det kan være godt i lapskaus, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. Anonymkode: 610b9...bc4 I brun lapskaus vil det sikkert være kjempegodt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå