AnonymBruker Skrevet 26. juni #1 Skrevet 26. juni Samboer og jeg hadde et par pølsemiddager her med gode pølser fra Jacobs i lompe med sprø løk til. Etter det hadde vi pytt i panne som jeg krydret med sprø løk, og det var faktisk overraskende godt. Men vi har fortsatt halve posen igjen. Er det noe annet spennende vi kan bruke sprø løk til? Anonymkode: 183f7...719
AnonymBruker Skrevet 26. juni #2 Skrevet 26. juni Tøm ut i handa og knask i vei Anonymkode: ef44c...898 11 1
Laraa Skrevet 26. juni #4 Skrevet 26. juni Noen hadde sikkert prøvd det ut på softis, litt som med bacon 4
AnonymBruker Skrevet 26. juni #5 Skrevet 26. juni Bruk det i en biryani 😍 https://matpaabordet.no/2020/10/30/kylling-biryani-en-indisk-alt-i-en-gryte-festmaltid/ Anonymkode: b8558...d60 4
Gjest jegerrinne Skrevet 26. juni #6 Skrevet 26. juni På brødskive med roastbiff Hamburger Til flesk og dupe
AnonymBruker Skrevet 26. juni #7 Skrevet 26. juni Oppå brødskive med dansk salami og remulade. Anonymkode: b63ac...7a1 2
AnonymBruker Skrevet 26. juni #9 Skrevet 26. juni Lage bao buns å toppe med sprø løk Anonymkode: d01db...bc7 2
AnonymBruker Skrevet 26. juni #10 Skrevet 26. juni Rask thai nudelsalat - Oda https://oda.com/no/recipes/2762-silje-og-solvold-rask-thai-nudelsalat/?channable=017c24696400323736322a&%3Futm_campaign=Always_on_Acquisition_Dynamisk_Middagstips_Ida&utm_source=Instagram_Feed&utm_medium=social&utm_content=Oda_Dynamic_carousel_green_recipes&utm_term=Catalog_Acquisition_Grønnere&clid=6277524464519_6277524465519_6277533267319&fbclid=PAAaZ-OnOOQyiBJBxrLDKUiGgeVZYBJAE7cHt0xYir4PjlciFtqNABRTHt8L0&external_browser_redirect=true Denne er god😊 Anonymkode: e0585...c62 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni #12 Skrevet 26. juni Takk for mange gode forslag. Jeg hadde en Fjordland Kjøttsuppe til kveldsmat og strødde litt sprøløk over. Det var faktisk også godt. TS Anonymkode: 183f7...719 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni #13 Skrevet 26. juni På stekt torsk/sei, om du ikke orker å steke løk Anonymkode: d7d46...0d0 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni #14 Skrevet 26. juni AnonymBruker skrev (24 minutter siden): Tøm ut i handa og knask i vei Anonymkode: ef44c...898 Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔 Anonymkode: bc309...1ac 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni #15 Skrevet 26. juni Fungerer på karbonader også Ellers kan jeg fint finne på å maule det om jeg er fysen men ikke har noe bedre. Men det er et stykke ned på listen på maulefronten, det skal være temmelig skrapa i skapa. Men det GÅR. Men sprøstekt løk holder jo en evighet, lukk posen ordentlig med klips så tåler den å ligge lenge. Anonymkode: d3db4...2fa 1
visp Skrevet 26. juni #16 Skrevet 26. juni AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔 Anonymkode: bc309...1ac Jeg gjør også det... sinnsykt mye kalorier
AnonymBruker Skrevet 27. juni #17 Skrevet 27. juni AnonymBruker skrev (11 timer siden): Trodde jeg var den eneste som gjorde dette🤣 sprøløk er min guilty pleasure, hadde senest idag planer om å google om det var usunt, men glemte det ut🤔 Anonymkode: bc309...1ac Med mindre du putter i deg en pose hver dag tenker jeg du skal kose deg med god samvittighet. Det eneste som er selges over disk i Norge og er usunt uavhengig av mengde er alkohol og tobakk. Anonymkode: e7436...fc6 1
AnonymBruker Skrevet 27. juni #18 Skrevet 27. juni PÅ skive med roastbiff og remulade er det aller beste. Men ellers brukes det her i huset også på taco og burger. Anonymkode: 4a590...c38
AnonymBruker Skrevet 27. juni #19 Skrevet 27. juni Jeg har fått det for meg at det kan være godt i lapskaus, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. Anonymkode: 610b9...bc4
Brunhilde Skrevet 27. juni #20 Skrevet 27. juni AnonymBruker skrev (4 timer siden): Jeg har fått det for meg at det kan være godt i lapskaus, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. Anonymkode: 610b9...bc4 I brun lapskaus vil det sikkert være kjempegodt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå