AnonymBruker Skrevet 22. juni #1 Skrevet 22. juni Har lyst på ris og kjøttdeig i morgen men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal ha fullkorns ris eller villris, hva er sunnest? Eventuelt en annen ris type. Anonymkode: ed2aa...af1
AnonymBruker Skrevet 22. juni #3 Skrevet 22. juni AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Byggris er det sunneste. Anonymkode: d7b4d...1b0 Smaker det som ris? Ser ut som korn. Anonymkode: ed2aa...af1
AnonymBruker Skrevet 23. juni #4 Skrevet 23. juni AnonymBruker skrev (6 timer siden): Smaker det som ris? Ser ut som korn. Anonymkode: ed2aa...af1 Smaker bedre enn ris, spør du meg. Ha en liten skje med fond eller kjøttkraft i kokevannet, eller en knivsodd salt. Anonymkode: be2e2...8c0
AnonymBruker Skrevet 23. juni #5 Skrevet 23. juni AnonymBruker skrev (8 timer siden): Smaker det som ris? Ser ut som korn. Anonymkode: ed2aa...af1 Jeg synes ikke det smaker noe og får vondt i magen av det. jeg ville tatt det du liker best av fullkornsris og villris. Næringsmessig tror jeg det er lite forskjell. Anonymkode: 69cf9...6fd
AnonymBruker Skrevet 23. juni #6 Skrevet 23. juni AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg synes ikke det smaker noe og får vondt i magen av det. jeg ville tatt det du liker best av fullkornsris og villris. Næringsmessig tror jeg det er lite forskjell. Anonymkode: 69cf9...6fd I villris, er det hvite fortsatt vanlig ris som er blandet med villrisen? Anonymkode: ed2aa...af1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå