AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 14:55 #1 Skrevet tirsdag kl 14:55 Laget hjemmelaget fløtegratinerte poteter, tok masse ost oppå ( ferdig revet fra Synnøve) for så å oppdage at det var mugg på det som lå igjen nedi i posen. Utløpsdato er i august, og den var ikke åpnet. Begynte å steke og fant ut jeg måtte google, og da står det at bakteriene drepes nødvendigvis ikke ved steking. Tok dermed å skrapte av all osten og tok ny på som jeg hadde i kjøleskapet , og stekte videre. Kan jeg spise dette uten å bli dårlig tror dere? Anonymkode: 116c8...963
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 15:01 #2 Skrevet tirsdag kl 15:01 Ja, det går bra. Anonymkode: cf88d...640 2
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 15:02 #3 Skrevet tirsdag kl 15:02 Det ville jeg ikke tatt sjansen på. Muggsopp kan skape temmelig gufne effekter, og det er ikke bare magereaksjoner. Hvor mye av det som har blandet seg med resten av potetgratengen er umulig å vite. Mugg er for øvrig ikke bakterier; det er sopp. Soppsporene danner giftstoffer, og giftstoffer drepes ikke nødvendigvis ved høy temperatur. Anonymkode: a7ee9...32f 1
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 15:12 #6 Skrevet tirsdag kl 15:12 Jeg hadde dratt på butikken og kjøpt ferdig fløtegratinerte poteter denne gangen. Anonymkode: cb417...035
Frøkenfryden Skrevet tirsdag kl 15:14 #7 Skrevet tirsdag kl 15:14 Spiste ost med en ørliten grønn prikk jeg ikke hadde sett da det var på siden. Diare i ca 8-10 timer. Kunne gå på jobb men kjipt. Så jeg sier nei😬 1
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 15:52 #8 Skrevet tirsdag kl 15:52 Takk for svar dere ! Endte med at jeg hev alt og kokte ris til i stedet. Jækla kjipt da det er litt jobb med de potetene 🫣 men alternativet er verre tenker jeg 🤢 Anonymkode: 116c8...963 1
NinaLisa Skrevet 17 timer siden #9 Skrevet 17 timer siden (endret) AnonymBruker skrev (På 17.6.2025 den 17.52): Takk for svar dere ! Endte med at jeg hev alt og kokte ris til i stedet. Jækla kjipt da det er litt jobb med de potetene 🫣 men alternativet er verre tenker jeg 🤢 Anonymkode: 116c8...963 Du gjorde det rette. Selv spiser jeg aldri noe jeg er usikker på med tanke på sopp og bakterier. Den ugne følelsen man går med i timer etter måltidet og kjenner etter, går det bra eller går det ikke bra, ja det er det ikke verdt. Når det er sagt er det nok mye man har spist med både det ene og det andre uten å vite om det og det har gått bra. Endret 17 timer siden av NinaLisa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå