AnonymBruker Skrevet 17. juni #1 Skrevet 17. juni I går syltet jeg rødløk, men i farten glemte jeg å smake på syltelaken. Da jeg smakte resultatet i dag, kjenner jeg at det ble altfor surt! Kan jeg redde det ved å koke en søt sukkerlake og helle oppi glasset? Eller blir det ødelagt av det? F.eks at det begynner å gjære eller noe? Anonymkode: 3ebbe...eb8
AnonymBruker Skrevet 17. juni #2 Skrevet 17. juni Hiv oppi sukker. Verre er det ikke. Anonymkode: 624c0...cb0 1 2
AnonymBruker Skrevet 17. juni #3 Skrevet 17. juni Jeg ville gjort som du sier, ts, kokt opp en søt sukkerlake og tilsatt litt og litt til du får noenlunde riktig smak på laken. Apropos løk... takk for påminnelsen, jeg må huske å kjøpe rødløk i dag! 😊 Anonymkode: 795dd...6c9 1
Momma Skrevet 17. juni #4 Skrevet 17. juni Varm opp eksisterende løk og lake, tilsett sukker og bruk såpass høy varme at sukkeret smelter underveis, smak til det er passe søtt. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå