Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

I går syltet jeg rødløk, men i farten glemte jeg å smake på syltelaken. Da jeg smakte resultatet i dag, kjenner jeg at det ble altfor surt! Kan jeg redde det ved å koke en søt sukkerlake og helle oppi glasset? Eller blir det ødelagt av det? F.eks at det begynner å gjære eller noe?   

Anonymkode: 3ebbe...eb8

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hiv oppi sukker. Verre er det ikke. 

Anonymkode: 624c0...cb0

  • Liker 1
  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg ville gjort som du sier, ts, kokt opp en søt sukkerlake og tilsatt litt og litt til du får noenlunde riktig smak på laken.

Apropos løk... takk for påminnelsen, jeg må huske å kjøpe rødløk i dag! 😊

Anonymkode: 795dd...6c9

  • Liker 1
Skrevet

Varm opp eksisterende løk og lake, tilsett sukker og bruk såpass høy varme at sukkeret smelter underveis, smak til det er passe søtt.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...