luxifine Skrevet 16. juni #2 Skrevet 16. juni Om du kan? Tja, kommer Ann på hvordan du har oppbevart det?
AnonymBruker Skrevet 16. juni #3 Skrevet 16. juni Det går nok fint. Bare sjekke at det ikke er larver. Anonymkode: c8c22...1cb 1 1
AnonymBruker Skrevet 17. juni #4 Skrevet 17. juni Du kan såklart gjøre det. Personlig ville jeg kastet det. Det smaker harskt etter 4 år. Larver og biller er det også stor sannsynlighet for. Anonymkode: cc234...725
AnonymBruker Skrevet 17. juni #5 Skrevet 17. juni Ja, men lukt på den først. Lukter den «gammel kjeller» så må den kastes for da vil bakeverket også smake vondt. Min erfaring er at ca et år etter holdbarhet på mel går bra, men fire år tror jeg blir for gammelt og at det trolig lukter og dermed smaker vondt. Men ikke farlig å spise. Anonymkode: 7f394...0a5 1
AnonymBruker Skrevet 18. juni #6 Skrevet 18. juni AnonymBruker skrev (På 16.6.2025 den 16.37): Eller bare å kaste?🤭 Anonymkode: 9a96f...b89 Mel har ikke tilsatt holdbarhetstiden. Det kommer fra naturen, og får med seg sporer av mugg, som kan formere seg over tid, i melpose, og bør derfor ikke spises så lenge etter at holdbarhetsdatoen gikk ut. Melet er vel egentlig både fem og seks år gammelt, om du tenker tid før holdbarhetsdatoen? Anonymkode: fcb4a...ae4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå