AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 16:25 #1 Skrevet tirsdag kl 16:25 Hvordan varmer du opp fjordland pasta? Aldri forsøkt det før. Best å varme opp i mikro eller på ovnen i kasserolle? Anonymkode: 0255b...0a8
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 16:32 #2 Skrevet tirsdag kl 16:32 Mikro. Aldri i verden om jeg bruker mer energi enn nødvendig på ferdigmat Anonymkode: 6a81f...811 2
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:47 #3 Skrevet tirsdag kl 17:47 Fjordland i skål settes rett inn i mikroen her! Anonymkode: e09b9...379
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:58 #4 Skrevet tirsdag kl 17:58 Jeg varmer i mikro, men heller det over i vanlig skål først. Oppvarmet plast lekker mye stoffer over i maten, så prøver å unngå det. Anonymkode: 20da5...78d
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 18:04 #5 Skrevet tirsdag kl 18:04 Jeg bruker mikro. Gidder ikke bruke gryter. Bare legger det på tallerken, stikker hull i posene eller lokket og inn i mikroen to minutter. Anonymkode: 35d63...950
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 20:17 #6 Skrevet tirsdag kl 20:17 Bestrålt mat er tingen altså, smart. Anonymkode: 75613...b17
AnonymBruker Skrevet fredag kl 09:14 #7 Skrevet fredag kl 09:14 AnonymBruker skrev (På 10.6.2025 den 22.17): Bestrålt mat er tingen altså, smart. Anonymkode: 75613...b17 Mikrobølger blir ikke igjen i maten, de bare varmer den opp. Anonymkode: 294e5...a58
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå